Ordu , ilçeleri, okullar hakkındaki bilgiler, puanlar vs...
Nereden geldiğinize göre değişir.İkisi de iyi veye kötü denilebilir.Sadece tek sey söyleyeyim.DENİZ kenarı her zaman daha iyidir.bozo0660' Alıntı:Eşim Ünye ye atandı, ben fatsa ya...
Fatsayı iptal edip eş durumumu istesem, yoksa fatsa ünye arası 20 km. gidiş gelişmi yapsam..
Fatsa-Ünye oraları bilen fikir verebilecek varmı :?:![]()
Belki atandığınız kurumları yazarsanız kurumun iç huzuru hakkında bilgi edinebilirsiniz.bozo0660' Alıntı:Eşim Ünye ye atandı, ben fatsa ya...
Fatsayı iptal edip eş durumumu istesem, yoksa fatsa ünye arası 20 km. gidiş gelişmi yapsam..
Eşim ünye Adnan Menderes ticaret, ben Fatsa Ticaret meslek...abtani' Alıntı:Belki atandığınız kurumları yazarsanız kurumun iç huzuru hakkında bilgi edinebilirsiniz.bozo0660' Alıntı:Eşim Ünye ye atandı, ben fatsa ya...
bozo0660' Alıntı:Eşim ünye Adnan Menderes ticaret, ben Fatsa Ticaret meslek...abtani' Alıntı:Belki atandığınız kurumları yazarsanız kurumun iç huzuru hakkında bilgi edinebilirsiniz.bozo0660' Alıntı:Eşim Ünye ye atandı, ben fatsa ya...
Mesele Ünyeden fatsaya gidiş geliş mantıklımı.. yoksa iptal edip özür grubumu istesem.. :?:
hocam benim bildiğim farklı illere çıkarsa iptal edebilirsiniz aynı ilin farklı ilçelerine çıkarsa iptal edemezsinizbozo0660' Alıntı:Eşim Ünye ye atandı, ben fatsa ya...
adige_emrah' Alıntı:hocam benim bildiğim farklı illere çıkarsa iptal edebilirsiniz aynı ilin farklı ilçelerine çıkarsa iptal edemezsiniz
hocam geçen seneöyle değildi ben bizzat yaşadım demekki bu sene geldi bu durum hakkınızda hayırlısıbozo0660' Alıntı:adige_emrah' Alıntı:hocam benim bildiğim farklı illere çıkarsa iptal edebilirsiniz aynı ilin farklı ilçelerine çıkarsa iptal edemezsiniz
Son çıkan yazıya göre agustos eş durumunda isteyebiliyorumm..
Önce fatsa da başlayıp eş durumundaki okullara bakacağım nasipse :++:
http://aksaray.meb.gov.tr/TR1/images/stories/2010/haziran/iliciildisi.pdf