optik okuyucu makinası lazım

Kodla Büyü

agahyildiz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi akşamlar arkadaşlar. bir tanıdığım optik okuyucu makinası almak istiyomuşda. bana bir araştırsan dedi ama ben hiç bilmiyorum hangi marka hangi model iyi. neyine dikkat edip neyine etmicez. bir fikri olan varmı bu konuda???

bursada üretilen türk malı optik okuyucu var, sakın ola ki milliyetçilik duyguların kabarıp da yerli malı yurdun malı diyerekten alma hatasına düşme, tam işporta malı, teneke...

Hocam optik okuyucu alıp ne yapacaksın bir tane tarayıcı al bilgisayarına yükle optikosu (forumda var ararsan bulabilirsin) tarayıcın anında optik okuyucu olsun üstelik daha iyi verimle ;)

sunny' Alıntı:
Hocam optik okuyucu alıp ne yapacaksın bir tane tarayıcı al bilgisayarına yükle optikosu (forumda var ararsan bulabilirsin) tarayıcın anında optik okuyucu olsun üstelik daha iyi verimle ;)

evet hocam o programı biliyorum. alacak kişi ben değilim. bir kırtasiyeci arkadaş. programı önerdim ama yok illada ben makina alacam diyor. benimde hiçbir fikrim yok o aletle ilgili. yinede teşekkürler önerileriniz için...

Geçen yıllarda optijet marka dershanede kullandığımız bir alet vardı ve çok iyidi yeni modeli eski modeli pek anlamıyorum ama yerli üretim ve güzel bir makineydi tavsiye edebilirm internetten bir bakın isterseniz ;)

sunny' Alıntı:
ya hocam iyi güzel de, o sadece bi alternatif,

okulun ihtiyacına göre değişir,
bence, sınavlar, okul mevcudu çoksa profesyonel optik okuyucuyla , az ise eski usûl sigara ile delikler açılmış cevap kağıdı ile :mrgreen: okunmalı,

tarayıcıyla bir iki kez yapıp da hevesinizi alınca aslında sigara delikli cevap anahtarı ile okumanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz,

ama zengin ve kalabalık bir okul ise bence optik okuyucu çok işe yarıyor, öğretmen sınavını yaptıktan 15dk sonra türlü türlü analizlerle birlikte sonuç belgeleri kendisi çıkarabiliyor, sınıfa dağıtabiliyor, ama bu dediğim profesyonel optik okuyucu ile!

evet bu dediğim kırtasiye bu ilçeye bakacak. yani tüm okulların dershanelerin sınav kağıtlarını okuyacak. analiz felan da şart...

BBNET
Geri