Opel'e Hangi Marka Tüpü Takmayı Önerirsiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilkem

Site Gezgini
Meraba arkadaşlar..İkinci el olarak yeni aldığım fazla kullanılmamış aşağıdaki özellikte bir araba için hangi marka tüpü önerirsiniz?

Marka:Opel
Model:2000
Tipi:Corsa 1.4 Color Edition 16 V
Motor Gücü :90
Net Ağırlığı: 910 kg
Kilometre : 68000

ilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim..

BRC, LAND RENZO, ATİKER, ZAVOLLİ den herhangi biri olabilir ama işçilik çok önemli hocam.

Bulunduğun il/ilçe de böyle iyi bilinen bir usta olduktan sonra marka ikinci planda.

Saygılar

abimde aynı araç var. Brc taktırdı çok memnun sorunsuz... Ankaradaysanız mavidenizler lpg de taktırabilirsiniz.

ankara imkanınız varsa mocan otogaz. ayrıntılı araştırma için opelx.com sitesine bakabilirsiniz motor türüne göre değişim gösterebiliyor gaz

eivrim0626 hocam biraz önce opelx.com sitesinde biraz araştırma yaptım..Landirenzo ve Brc yi önermişler.ama dikkatimiçeken bi şey oldu. burada yorum yazan diğer arkadaşların dediği gibi herkes işciliğe çok dikkat etmek gerektiğini söylüyorlar..

Aracı çok kullanmıyosan bence hiç lpg taktırma.Çünkü belli bir kilometreden sonra silindir kapakları kurum bağlıcak ve temizletmek durumunda kalacaksın ve ateşleme bobinlerini değiştireceksin derken gene aynı masraf çıkıyor.

hocam ben aracı aldığımda bana opelin fabrika çıkış araçlarına landirenzo takılıyor dediler. bende landirenzo taktırdım ve 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. 40bin km oldu ve hiçbir sorun yaşamadım...

kesinlikle tek marka opel için landi renzo 50.000 km yaptım filtre bile değiştirmedim landi renzo omegas plus bosch marka enjektör( azıcık sesli) kullanılıyor.... mükemmel bir kere taktır eğer ustan iyiyse bi daha sevise uğrama yakıt performans süper.... diğer markalar da iiidir ama opel için bu markayı tavsiye ederim...

LionKing' Alıntı:
kesinlikle tek marka opel için landi renzo 50.000 km yaptım filtre bile değiştirmedim landi renzo omegas plus bosch marka enjektör( azıcık sesli) kullanılıyor.... mükemmel bir kere taktır eğer ustan iyiyse bi daha sevise uğrama yakıt performans süper.... diğer markalar da iiidir ama opel için bu markayı tavsiye ederim...

filtre değiştirmemek marifet değil değiştirmek zaruret :mrgreen:

bende 2007 astra classic 1.6 var atiker taktırdım başlarda biraz sorunlar yaşadım ama şimdi çok memnunum

LionKing' Alıntı:

hocam enjektör azıcık sesli çalışıyor demişsin ya yenilerde onada çözüm bulmuşlar...landirenzo evo modelinde bu ses yokmuş..

BBNET
Geri