opel yıl sonu kampanyası?

Kodla Büyü

Demhar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
opel yıl sonu kampanyası yapar mı? Astra klasik essentia hb konfor paket otomatik an itibariyle 45bine alınır mı?
Teşekkürler...

şaka gibi. 2013 mayısta düz vites fiyatı 34 bindi, şimdi 41300

illa alma niyetiniz varsa doğrudan bayilerle iletişime geçin, sitede yer alan fiyattan 1-2 bin daha aşağı fiyat veriyorlar.

Geçen sene 2012 aralik 37bine otomatik konfor paket almış arkadaşım. Gerçekten şaka gibi...

o kadar para verip eski kasa alınmaz hocam. haziranda bende aynı fikirdeydim, bayide 2sini de inceleyince eski kasadan anında vazgeçtim... temmuzdan beri 4-5bin arttı fiyatlar... ayrıca easytronic hiç alınmaz...

indirim yaptık ayağına yakında fiyatlarda epey aşağı çekme olabilir, biraz daha izleme de kalın bence.
Muhtemelen siz epey araştırmışsınızdır ancak easytronic pek tavsiye edilen bir şanzıman değildir sanırım.

Demhar' Alıntı:
Metehan' Alıntı:
Rahat alırısn hocam....
45bin eder mi? Anlamında sormuştum.

Şahsen 45bin lira ona vermem.. 2008-2009 Passat 1.4 TSı Higline veya Executive modelini alırım ondan çok çok daha iyi konforlu rahat estetik güvenilir. Artı olarak model düşük olabilir sıfır olmaz belki ama Astra C seğmen bir araç iken ben düşük model D segment aracı tercih ederim.

Dsg ye para yetmiyo hocam. Eşimde kullanacak o yuzden otomatik fix donanımlı en ideal bunu bulabildim. Fiyat performans.

BBNET
Geri