Aracımın 60 bin bakımı için opel servisini fiyat almak için aradığımda bana 720 tl fiyat çıkardılar. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, dizel yakıt filtresi, fren ve direksiyon hidrolik yağı değişimi, kampana temizliği, V kayışı değişimi ve diğer gözle kontroller. Servis kitapçığını incelediğimde V kayışının 10 yılda ya da 150.000 km de değişeceği yazıyordu. Bu durumu servise sorduğumda bana bilgi veremedi. Opelin izmirdeki merkezini arayıp müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda ise ne gereği varsa arabanın motor şaşi numarası ve diğer kişisel bilgilerimi alarak size dönüş yapılacak dendi. 1 gün sonra beni arayan bayan V kayışının 60.000 de değişirse daha iyi olacağından dolayı değiştirildiğini söyledi.
Ben de o zaman diğer bileşenlerinde kilometresi dolmadan değiştirilmesinin iyi olacağını, türk milletini kimsenin aptal yerine almaması gerektiğini söyledim.
Bende sanayide öze opel servisine 230 tl ye arabamın bakımını yaptırdım. Opel i olanların dikkatine sunarım.
Ben de o zaman diğer bileşenlerinde kilometresi dolmadan değiştirilmesinin iyi olacağını, türk milletini kimsenin aptal yerine almaması gerektiğini söyledim.
Bende sanayide öze opel servisine 230 tl ye arabamın bakımını yaptırdım. Opel i olanların dikkatine sunarım.