Opel Corsa D 2007 Aracımın ön camı çatladı

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Aracımın ön camı çatladı..Yan sanayi 200-300 arası fiyat verdi ama opel yetkili servisi ise 550-1200 arası fiyat verdi.Daha önce ön camını yenileyen varmı nasıl olur fikir verebilecek varmı

Benim eski focusun ön camı çatlamıştı ve görüş açımı etkilemediği için değiştirmedim. muayeneden de o şekilde geçti ben bir arkadaşıma sattım oda değiştirmeden kullanıyor yaklaşık 3 yıldır o şekilde kısacası görüşü etkileyen bir durum yoksa önemseme.

görüş problemi yok ama 2 ayrı çatlak var ve baya uzun..havalarda bir sıcak bir soğuk acaba sorun olurmu diye düşünüyorum..çünkü bazı günler yarım santimde olsa çatlak büyümeye devam ediyor..bende 5 aydır bu şekilde kullanıyorum ama tırsıyorum yinede

araca sigortam.net gibi bir yerden kasko yaptır. bir ay sonra camını mini hasardan ücretsiz değiştirt.
hem bu devirde kaskosuz arabaya da binilmez bence :mrgreen:

bidene' Alıntı:
araca sigortam.net gibi bir yerden kasko yaptır. bir ay sonra camını mini hasardan ücretsiz değiştirt.

bunuda düşündüm aslında ama kaskoda ilk olarak aracı kontrol etmiyorlarmı..yoksa farketmiyormu

bidene' Alıntı:
sigortalar orjinal cam ile değiştirmiyor.

Hocam kasko yaparken aracı incelemiyorlar. Ben axa oyak'a gıcığım, telefonla arayıp oradan fiyat teklifi alın. kafanıza yatarsa oradan kasko yaptırın, 1 hafta sonra da cam çatladı diyerek değişimini yaptırın :D

Önce olmuş bir hasarı daha sonra yaptırdığınız kasko şirketine ödetmek bence ahlaki olmaz.
Sürüş güvenliği için orijinal olmasa da 200-300 verin değiştirin camı bence.

SiyahAdam' Alıntı:
bidene' Alıntı:

bunuda düşündüm aslında ama kaskoda ilk olarak aracı kontrol etmiyorlarmı..yoksa farketmiyormu
dediğim yerden yaptırırsanız kimse incelemez.
ayrıca senede bir defa ücretsiz cam değişim hakkınız bulunuyor. bence bu hak sayılabilir..

bidene' Alıntı:
SiyahAdam' Alıntı:
bidene' Alıntı:

dediğim yerden yaptırırsanız kimse incelemez.
ayrıca senede bir defa ücretsiz cam değişim hakkınız bulunuyor. bence bu hak sayılabilir..

Siz bu durumu kasko yaptırmak istediğiniz şirkete anlatın, kabul ederlerse mini onarımdan camı değiştirirsiniz.
Kul hakkını düşünerek hareket etmek en sağlıklısı bence.

Kaskodan 3 kez cam değişimi cam yaptım. Olimpia marka yerli cam takıldı.
Kasko indirimini bozmuyor.

BBNET
Geri