Opel Corsa 2013 hakkındaki görüşleriniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 61>34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 25000 liralık 2.el mi yoksa 34000 liralık 0Km Opel corsa mı diye düşünüyorum, 2.el alıp korka korka binmekmi yoksa biraz daha fazladan verip 0 almakmı? ama karar veremedim. arabada çok yenilik var, gerek kasa gerekse donanım olarak büyük değişiklik söz konusu ama kullanan yada bilen birisi varsa araç hakkındaki eleştirilerinizi merak ediyorum.

ben dün 2012 corsa sürdüm tadına doyamadım...9 aylık arabaydı ve bence sıfırdan farksızdı,sorunsuzdu...maddiyat önemli değilse sıfırını alın tabi

kendiniz kullanın hocam aracı opel servisinde expertiz yaptırın km düşükse alın 37 milyar verdim 2. el arabaya

Arabayı Golf'e benzetmeişler ve ayrı bi çekicilik katmış.. sadece performans konusunda "acaba"larım onun için de en mantıklısı test sürüşü olacak..

babamda 2012 model 1.2 corsa var. sık sık kullanıyorum. araba 100-120'den sonra titriyor. fren mesafesini ve yol tutuşunu da benim araçtan sonra beğenmedim.diğer B sınıfı araçlara göre iyidir belki... onları kullanmadığım için bilemiyorum. ama corsa içi geniş , diz mesafesi iyi bir araç. parça kalitesi de iyi gözüküyor. bende 2012 1.6 astra classic 3 var. benimkine göre corsa gitmiyor motor gücünden dolayı. astra classic 3 düşünmez misin?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
babamda 2012 model 1.2 corsa var. sık sık kullanıyorum. araba 100-120'den sonra titriyor. fren mesafesini ve yol tutuşunu da benim araçtan sonra beğenmedim.diğer B sınıfı araçlara göre iyidir belki... onları kullanmadığım için bilemiyorum. ama corsa içi geniş , diz mesafesi iyi bir araç. parça kalitesi de iyi gözüküyor. bende 2012 1.6 astra classic 3 var. benimkine göre corsa gitmiyor motor gücünden dolayı. astra classic 3 düşünmez misin?

hocam 1.2 motor ile o kasa gitmez bence de çünkü hayli genişlettiler arabayı, ama ben 1.4 twinport ile ilgileniyorum onda bu kadar problem olmaz herhalde..

1.2 gitmesine gidiyor da, 1.6'nın yanında hantal kalıyor, atak değil. sollama yaparken çekiniyor insan. şehiriçi kullanacaksanız idare eder ama performans beklemeyin.
1.2 corsa'yı az yakıyor zannedenler de var... halbu ki 1.6 115 beygir astra ile 1.2 75 beygir corsa arasında 100 km'de 0,6 lt benzin farkı var sadece. o da uygun koşullarda, corsayı zorlarsanız astrayı da geçer muhtemelen...

BBNET
Geri