tolgahan0724
Site Gezgini
- Mesajlar
- 98
Arkadaşlar Opel Corsa 1.2i Twinport Essentia'sı olan veya çevresinde bulunan var mı ilk arabamı alacağım ve bu araçta takıldım kaldım 2009 model 78binde 23.000 fiyat ve performans durumu nasıl sizce?
evet hocam bende çok araştırdım 1.2 yi ama benzini su gibi içiyormuştolgahan0724' Alıntı:Teşekkür ederim yorumlarınız için hocalarım, ben de fazla hız tutkunu değilim zaten ve kalabalık aile de değiliz. Yorumlarda şehir içinde fazla yaktığını okudum bu durum biraz beni düşündürmüştü. Bir de piyasasını bilmediğim için fiyat olarak uygun mu sizce?
hakanarya' Alıntı:Kısacası şehir içi bayan arabası bence, Yokuşlara bulaşma hocam...![]()
Hocam dizeller 26bin civarı biraz bütçeyi aşıyor benim içinzafer_can' Alıntı:ben 2007 enjoy 1.4 benzinli kullanıyorum 2 senedir. Araçtan gayet memnunum sürüşü keyifli bir araç. bagajı ufak ama araba hatchback sonuçta. En büyük bagaj hacmiolan hatchback ile aynıdır. benzinli olması sebebiyle yakıtı çok ama sonuçta benzin pahalı. Hocam bulabilirseniz bir model düşürün (bütçeniz için) ama dizelini tavsiye ederim. yakıtta çok cimri. Tabiki temizini bulmanız lazım. Benim şahsi fikrim 1.2 almayı düşünmem. Bende kalabalık aile değilim ama geçen yaz uzun yola çıktım 4 kişi + çocuk + bagaj. 1.4 olmasına rağmen yanınızdan daha güçlü arabalar geç,nce canınız sıkılmıyor değil![]()
Buldum hocam ama o da 26 binden aşağı hasarsız araç yok :?cybermath' Alıntı:Hocam şehir içi bir depoyla ortalama 650 km civarı yol yapıyorum. Bence yakıtı diğer arabalara göre fena değil. Ama dizel 1,3 bulabilirsen çok güzel olur.
Ah bi düşebilsem modelde çok daha güzel araçlar var ama belki duymuşsunuzdur katılım bankası aracılığı ile alacağım için aracı 5 yaşın üstünde olmaması lazım aracın :?zafer_can' Alıntı:hocam 2007ye kadar düşebilirsin bi fark yok aralarında ama bulabilirsen dizel ve temiz bul. Bulamazsan 1.4 benzinli öneririm yaza tüp taktırırsın (benim düşüncem gibi)