Opel Corca 1.4 Elegance nasıldır

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 3. kez soruyorum araba için bu model nasıldır 2001 model var bi tane 80binde. Yakıtı, piyasa değeri, vb... kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim.

ben kullanıyorum aynı arabayı 3 yıldır 60 000 km yaptım lpgli lpgsiz... 4 hava yast, kadife koltuk, abs, klima, çelik jant, sis farı vs vs güzel araba , motor 14 16 v ecotech 90 beygir yeterli. lpg de landi renzo taktırdım mükemmel, yakıt olarak ş dışı şu an bile 190 krş civarı yakıyor... piyasa değeri biraz yüksek, bu araçların 2. eli çok iyi ama benim araca 17 rahat verdiler....

peki 2004 1.0 essentia nasıldır? boyasız orjinal 94binde. 17 istiyor sanırım 16.5 biteri. sizce nasıl

kullanıma bağlı ama 1.0 motor çok iyi değildir 1.2 sini kullandım bayılıyordu 1.0 heralde ölür... şaka bir yana 1.0 için düz yol ve yük olmayacak böyle bir kullanım için düşünmek yanlış olur... corsada 1.4 ün altına inmemek lazım... 1.4 gayet iyi....

LionKing' Alıntı:
ben kullanıyorum aynı arabayı 3 yıldır 60 000 km yaptım lpgli lpgsiz... 4 hava yast, kadife koltuk, abs, klima, çelik jant, sis farı vs vs güzel araba , motor 14 16 v ecotech 90 beygir yeterli. lpg de landi renzo taktırdım mükemmel, yakıt olarak ş dışı şu an bile 190 krş civarı yakıyor... piyasa değeri biraz yüksek, bu araçların 2. eli çok iyi ama benim araca 17 rahat verdiler....

tüpsüz kullanılabilir mi araç.

selcuklu' Alıntı:
LionKing' Alıntı:

tüpsüz kullanılabilir mi araç.

kullanımka bağlı hocam çok kullanmıyosan tüpe gerek yok....

LionKing' Alıntı:

hocam araç 2001 mi. Herkes bi şey söylüyor araba hakkında. En iyisi ya nasip demek anlaşılan.
Aracı kullanıp fikri olan var mı başka acaba...

fiyatı ne civarda hocam opel corsa nın. Bir de geçen de honda jazz 1.0 var satıyorlar dedi bir arkadaş ama ben honda jazz 1.0 motor görmedim sahibinden com da. Acaba dediği 1.2 mi.

bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:
fiyatı ne civarda hocam opel corsa nın. Bir de geçen de honda jazz 1.0 var satıyorlar dedi bir arkadaş ama ben honda jazz 1.0 motor görmedim sahibinden com da. Acaba dediği 1.2 mi.
16 hocam, 15,5'e alırız herhalde.

BBNET
Geri