OPEL ASTRA FİYATI

Kodla Büyü

over36

Üye
Arkadaşlar bir arkadaşımda 2007 1.4 Twinport Classic. Astra var km 90000'de. acaba fiyatı ne olur. anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

yalnız hocam anladığım kadarıyla twinport motor yni yeni nesil motor. Hacim olarak küçük olsada tork olarak yüksek. Eski 1.6 kadar güç üretir.

çok demiş hocam, hiç uğraşma 1.4 ler tutulmayan modeli astranın 1.6 bulursan satışın da kolay olur.

sand_storm' Alıntı:
yalnız hocam anladığım kadarıyla twinport motor yni yeni nesil motor. Hacim olarak küçük olsada tork olarak yüksek. Eski 1.6 kadar güç üretir.
yok hocam ben kullandım kesinlikle çok hantal kalıyor 1.4 yüzünden tüm astralara soğudum.

1.4 Classic Twinport modelini ben kullandım ve açıkçası memnun değildim hocam. Yakıtı az ama motor gücünde ciddi bir güçsüzlüğü hissedebiliyorsunuz. Araca bide lpg felan takarsanız vay halnize derim ama tabi yinede siz bilirsiniz. Bende vardı veridm şimdi Toyota Corolla SOL aldım ve mükemmel ötesii 1.4 astra yerine corolla tavsiye edebilirim...

spider23' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyasiz-degisensiz-masrafsiz-bakimli-44539205/detay/
param olsa şu an alacağım araç..her anlamda 4 dörtlük bi araç.. tabi sedan düşünüyosan pek sevmeyebilirsin..

Paran olmadığından sana güzel gelebilir ama uzak dur derim, kullandım sattım KURTULDUM... İlla Honda istersen Civic ötesi boş, ne jazz ne city beş para etmez...

BBNET
Geri