:+1:by_katliam' Alıntı:bayansan hiç araba sürme toplu taşımaları kullan kanımca![]()
evrim0626' Alıntı:merhaba hocam. bu araçların piyasasını 2 aydır takip ediyorum. 15gün önce ben benzinli elegance 2005 modelini 23.500 e aldım. sizin aracınız benimkine göre biraz temiz ama modeli nedir yani. elegance mı, enjoy mu, essentia mı? düz vitesmi, triptonikmi? bu aracın dizelini kullanan 2 öğretmen arkadaşım var ve bu aracı araştırmama göre tek ve en büyük sıkıntısı kalkış hantallığı. en büyük artısı yakıt cimrisi. eğer bakımları düzgün yapılmışsa ve dediğiniz gibi boya ve kazası yoksa en fazla 26.500 derim ben. bence ideal bir araba. şimdiden hayırlısı olsun.
by_katliam' Alıntı:bayansan hiç araba sürme toplu taşımaları kullan kanımca![]()
ozkansedef' Alıntı:dizelde ikinci el risktir.
BTFormator' Alıntı:Arkadaş aldı bir kaç ay önce 2005 Astra Dizel 130000Km'de Araçtan gayet memnundu taki servise gidene kadar, servisi ve yedek parçası çok pahalıymış haberiniz olsun...
habibe55' Alıntı:evrim0626' Alıntı:merhaba hocam. bu araçların piyasasını 2 aydır takip ediyorum. 15gün önce ben benzinli elegance 2005 modelini 23.500 e aldım. sizin aracınız benimkine göre biraz temiz ama modeli nedir yani. elegance mı, enjoy mu, essentia mı? düz vitesmi, triptonikmi? bu aracın dizelini kullanan 2 öğretmen arkadaşım var ve bu aracı araştırmama göre tek ve en büyük sıkıntısı kalkış hantallığı. en büyük artısı yakıt cimrisi. eğer bakımları düzgün yapılmışsa ve dediğiniz gibi boya ve kazası yoksa en fazla 26.500 derim ben. bence ideal bir araba. şimdiden hayırlısı olsun.
hocam araba enjoy manuel vites neden dizel düşünmedininiz? sizin arabada tüp var mı?
gunhkn' Alıntı:Hocam gel sen LEON al.
2008 model 33 bin liraya. Arabanın yedek parçası pahalı, 2. eli yok. Markası Seat ama...
Ne opelciler, ne toyotacılar, ne hondacılar. Bakan ağzı açık. Gel farkın olsun derim. Hatun bile hastası şurasına şunu yapalım bunu yapalım diyor.
Ama şuna dikkat et derim. Gözler hep üzerinde olacak...
Bu arada avatardaki kendi aracımİnternetten bulma değil
![]()
gunhkn' Alıntı:Hocam gel sen LEON al.
2008 model 33 bin liraya. Arabanın yedek parçası pahalı, 2. eli yok. Markası Seat ama...