Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPEL ASTRA 1.3 CDTI 2008 MODEL DİZEL TAVSİYE EDER MİSİNİZ?
1.vites çok kısa kalıyor araçta 6 ileri olduğundan sanırsam 1 çok kısa aracı 2.vitese atıp 2000 deviri gördünmü turbo devreye giriyor ondan sonrası işte çok güzel zevki arabanın o zaman çıkıyor.tam bir ekonomi arabası artı konfor ve güvenlik cabası.yanlız içerde gözlerin eksikliği yüzünden tel bırakacak yer bulamamak kötü.beklentilerini iyi belirle sonra pişmalık yaşama.her araç güzeldir onu hayal edene )))
Teşekkürler arkadaşlarım ilgileriniz için.Arabadan neklediğim konfor,yakıt cimriliği ve sağlamlık bunun üçü olsun yeter.Galiba bu özellikler var arabada...
Teşekkürler arkadaşlarım ilgileriniz için.Arabadan neklediğim konfor,yakıt cimriliği ve sağlamlık bunun üçü olsun yeter.Galiba bu özellikler var arabada...
bizim ev sahibi de alacak bundan, araştırıyor öyle. 2008 ve üstü temiz bakıyor. eski arabası da opel astra idi 2004 model. konya-antalya civarlarına bakıyor.
Yaklaşık 2,5 sene kullandık bahsettiğin arabadan(sedan) kaza geçirdik pert oldu...Kesinlikle çok sağlam. araba dıştan haşat oldu ama iç kısmında düşen dökülen kırılan hiçbişey olmadı malzeme kalitesi çok iyi,yakıt olarakta memnunduk sadece yokuş çıkarken birinci vitese atmak zorunda bırakırdı beni bir bayan olarak iyi anlatabildimmi bilmiyorum ama tek kötü özelliği yokuşta hantal bir araba olması bence...Bu arada tutulmayan bir araba değil kesinlikle çok kolay satarsın.
2 aydır 2009 model 1.3 dizel opel astra kullanıyorum. arkadaşların dediği gibi 1. vites ağır kalıyor fakat o da 6 vites olmasından kaynaklanıyor. 2. vitesten sonra araç kendine geliyor. özellikle şehirler arası yolda mükemmel. donanım olarak da bu araçlar dolu. piyasasının kötü olduğuna katılmıyorum. 2. elde çok iyi piyasası var. çevrenize bakarsanız anlarsınız. hayırlısı olsun...
Hocam Türkiye'de piyasası ölmeyen 3-5 tane araba var, astra da bunların başında gelir.
1999 lpg'li, 2010 manuel ve 2011 easytronik her ikisi de dizel astra III kullandım, 1.vites konusuna katılıyorum kalkışta ağır ama öyle abartacak bir durum yok, 2.vitese geçin turbodan sonra yapıştırıyor zaten. 6.vites çok rahatlatıyor arabayı, yakıtta zaten 6.vites avantajlı, arabayı bağırtmıyorsunuz.
@fdemirel hocam geçmiş olsun, kalitesini güvenliğini ispatlamış bir araç zaten ama rampa olayını benzinlisi için yazdığınızı düşünüyorum zira dizel aracı rampada kimse tutamaz, benzinliler bakar dizel kaçar, tabi kıyaslanan benzinli öyle 240bg bir insignia değilse
adamlar msn adresi açmış opelbeyintamiri@hotmail.com , hocam opel corsa 2006 silvirline araba süperdi ama beyin arızası yaptımı yerinden kalkmıyor opellerde kronik hastalık.biri 2006 opel astra ilan vermişti aradım dedim ki beyin arızası yaşadın mı ilk aldığım gün oldu sonra servis hemen 5 gün içinde değişti
The korsan hocam tabiki dizel iyi kaçar ama araba ağırdı yaklaşık 1500 kg gibi ondan belki hantal kalıyo olabilir bu arada insignia(180beygir ayrıca) gerçekten çok farklı bir araba hala öğrenebilmiş değilim yalnız şu havalarda tüpe geçene kadar okula gelmiş oluyorum o açıdan dizel astradan sonra zorluyor biraz...Yaz gelsin artık!