Opel 1.4 NET motor teknolojisi?

Kodla Büyü

mcm2276

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Opel astra almayı düşünüyorum ama kararsızım. Yeni astra'ların ilk 1.4 turbo 140hp motorların yakıtları ortalama 7.5 litre/100km'de. 2012 sonlarında kullanılan motor 1.4 NET 140hp ve yakıt ortalaması 5.5 litre/100km civarında. Sorun şu ki bunlar fabrika verisi, gerçekte bu yakıt tüketimi olurmu? yeni motor teknolojileri bu kadar iyi mi? bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :?:

tüp takılmıyor
benzine gücün yetecekse hiç durma hemen al.
bende 1.6 sını alacaktım ama tüp takılmadığı için vazgeçtim
günümüzde opel astranın ancak dizeli alınır paran varsa oda.

dizelin yakıt ortalaması 4 litre, bu arabada 5.5 demişler. motorin ve benzin arasında fark kalmadığı için(40 krş), o kadar fiyat farkı da vermek istemiyorum. Araba almak zor iş :?

mcm2276' Alıntı:
dizelin yakıt ortalaması 4 litre, bu arabada 5.5 demişler. motorin ve benzin arasında fark kalmadığı için(40 krş), o kadar fiyat farkı da vermek istemiyorum. Araba almak zor iş :?

Hocam ben 2012 asra sedan (eski kasa) benzinli aldım 1,6. euro 5 motor olduğu için tüp önerilmiyor. Sana tavsiyem dizel al çünkü fabrika verilerinin üzerine en az 1,5 litre koy. Arabayı aldığınızda biniyorsunuz. alıken bende 15 bin kullanırım yılda diyordum ama öyle olmuyor. ben yarı otamatik aldığım için benzinli almak zorunda kaldım. size tavsiyem dizel alın. O fiyat farkı zaten 1 yılda kesin kapanıyor.

mcm2276' Alıntı:

C-controlü açıp 85 e ayarlarsan ancak 5.5 yakalarsın. Şehir içinde 7.5 in altına düşmek zor olur.

BBNET
Geri