Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aklımda hep yeni astra var hocam aslında da aklıma geldi birde bu da. Fiyatını göremeyince bir sorayım dedim. Almayı düşündüğüm astra ile bu insignia arasında 7 bin fark var. verilir mi verilir
hocam astrayı geç hiç ısınamadığım bi araç, bende focus var 2004 arkadaşa 2009 yeni kasa aldık şiddetle tavsiye ederim astra mastra hikaye, alırsın ford olursun lord demişler
iç dış tasarım olarak çok hoşuma gidiyor yeni astra hocam. Ayrıca performans olarak şu an focusta almayı düşündüğüm araca pek eş değer araç yok. Arabayı çok kullanmıyorum (yılda en fazla 7000 km) ama bindiğim zaman iyi performans istiyorum o yüzden benzinli modellere bakıyorum. Görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederim
inşallah wes hocam ama benim bildiğim bu sene genelde otomobil firmaları kotalarını doldurdular. Pek indirim beklemiyorum ama inşallah dediğin gibi olur.
hocam hayırlı olsun , eniştemde var . Harika bir alet . Yeni astra da bir arkadaşımda var 2010 şeker beyazı , siyah cam , koyulaştırılmış jant ve farlar gören dönüp bir daha bakıyor . İkiside şahane , size birde nissan juke 'u öneririm iç,dış tasarım harikası . Bu fiyata diğer arabalara üstten bakmak da cabası . Ben eşime almıştım bayram hediyesi ama bir türlü binmek nasip olmadı ona . Benden sıra gelirse binecek.
Tam olarak arkadaşında olan astrayı düşünüyorum ben de hocam. Şahsen dönüp bakmaktan bıktım Juke de güzel ama 1.4 Turbo 140 HP Astradaki performansı alabilirmiyim bilemiyorum.