ONVO televizyon okul ağına bağlanmıyor.

Kodla Büyü

faruks

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ONVO marka televizyonu okul ağına bağlayamıyoruz. Cep telefonundan internet paylaşımı yaptığımda sıkıntı yok, bağlanıyor. Televizyonun ayarlarından manuel IP vermeyi denedim yinede bağlanmıyor. Wifi ağına direk modem üzerinden değil router üzerinden bağlanıyoruz. Böyle bir sorun ile karşılaşıp çözüm bulabilen var mı?

wifi ye bağlanıp internet erişimi mi olmuyor? Yoksa wifi ağına bağlanmıyor mu?
Eğer kablosuz ağa bağlanıp internet erişimi yok ise sertifika sorunu olabilir.
wifi bağlantısı için EBA doğrulması gereklimi okullarda ? onuda bilmek lazım.

ONVO marka televizyonu okul ağına bağlayamıyoruz. Cep telefonundan internet paylaşımı yaptığımda sıkıntı yok, bağlanıyor. Televizyonun ayarlarından manuel IP vermeyi denedim yinede bağlanmıyor. Wifi ağına direk modem üzerinden değil router üzerinden bağlanıyoruz. Böyle bir sorun ile karşılaşıp çözüm bulabilen var mı?

bunu deneyip, bilgi verebilir misin hocam

Deneyip mutlaka haber vereceğim.

Hocam denedim ama sınır bağlantı yada internet yok ifadesi çıkıyor.

aynı sorunu biz de yaşıyoruz. kamera görüntülerini aktaracağım, ama internete çıkamıyor bir türlü. İdare başka bir adsl hattı almayı teklif etti ama onu kabul etmedim

aynı sorunu biz de yaşıyoruz. kamera görüntülerini aktaracağım, ama internete çıkamıyor bir türlü. İdare başka bir adsl hattı almayı teklif etti ama onu kabul etmedim
kullanım senaryonuz nedir hocam?
TV'nin işletim sistemi nedir? kamera görüntüleri nereden gelecek? kamera görüntülerinin geleceği site normalde meb hattında açılan bir site mi? bir çözüm üretebileceğimi düşünüyorum.

kullanım senaryonuz nedir hocam?
TV'nin işletim sistemi nedir? kamera görüntüleri nereden gelecek? kamera görüntülerinin geleceği site normalde meb hattında açılan bir site mi? bir çözüm üretebileceğimi düşünüyorum.
Okulumuzda kameraların izlendiği bir android tv var. Kamera görüntülerinin ekrana gelmesinde bir sorun yok. Sorun ONVO TV den internete giremiyoruz. Sınırlı bağlantı ve ye internet yok hatası alıyoruz. Meb sertifikasının kurulu olmamasından kaynaklınıyor değil mi?

Okulumuzda kameraların izlendiği bir android tv var. Kamera görüntülerinin ekrana gelmesinde bir sorun yok. Sorun ONVO TV den internete giremiyoruz. Sınırlı bağlantı ve ye internet yok hatası alıyoruz. Meb sertifikasının kurulu olmamasından kaynaklınıyor değil mi?
Evet ve sertifika kurma yolu yok.
Ama sertifika kurmadan kullanmanın bir yolu var. Aşağıdaki videodaki işlemleri yapın. Ama -g 65 yerine başka parametre yazılacak onu PM ile iletirim.

Hocam rica etsem parametreyi bende alabilirmiyim?
Limite takıldım hocam size 10dk sonra göndereceğim.

Bir şeye açıklık getireyim bu yöntem EBA girişi zorunluluğunu kaldırmaz ama EBA girişi yaptıktan sonra sertifika kullanma zorunluluğunu kaldırır. Yani eğer EBA girişi yapılması gereken access pointlere bağlanıyorsanız önce EBA girişi yapın sonra kullanın. @serdeniz

ilksms
Geri