Onaylanmış hizmetiçi eğitim kursunu iptal ettirme???

Kodla Büyü

naydin84

Seçkin Üye
Seçkin Üye
25 harizanda ankarada yapılancak olan temel seviye pardus kursum onaylanmış. aslında bu kursu onaylatmak istemiyordum. aynı tarhite başka bir kursu onaylatacaktım, müdürüm bana sormadan onaylamış. bugün gördüm kursa kabul edilmişim ama katılmak istemiyorum. iptal ettirmek için ne yapabilirim acaba?

Kursu kapsayan tarihlere denk gelecek şekilde rapor alıp kurs merkezi müdürlüğüne fakslarsan bir sorun olmuyor. Ben daha onca bu şekilde yapmıştım.

gitmeyeceksen simdi telefon ette yerine birini cagırsınlar bos yere gelmek isteyen birinede engel olma hocam sonra

telefon açın bir sorun iptal edilirse sizin yerinize başkasını gönderirler belki. birde madem gitmek istemiyordunuz neden yazdınız onuda anlamış değilim

aynı şey benim de başıma gelmişti.İlçe mem'e kadar onaylanmıştı.Dilekçe yazdım o tarihte yurtdışına gidecektim onu yazdım ama ailevi neden gibi bişey de yazabilirsiniz.Okul müdürlüğüne dilekçe yazacaksınız en son onay nerden verildiyse silsile yoluyla gider ve iptal edilir.

hanedantr' Alıntı:
gitmeyeceksen simdi telefon ette yerine birini cagırsınlar bos yere gelmek isteyen birinede engel olma hocam sonra

onaylayan kişi mail adresini vermiş iletişime geçin diye. dün gece mail attım iptal ettirebilir miyiz diye hocam.

beyazgolge' Alıntı:
telefon açın bir sorun iptal edilirse sizin yerinize başkasını gönderirler belki. birde madem gitmek istemiyordunuz neden yazdınız onuda anlamış değilim

hocam aynı tarihte 2 kurs yazmıştım. malum tarihler çakışırsa sadece birine onay verilmesi gerekiyor. ben diğerini onaylatacaktım müdürüm bana sormadan onaylamış. sonrasında çıkmaz diye düşünmüştüm.

hocam sabahtan beri bir sürü numarayı aradım. bu milli eğitimde telefonlara bakan bi allahın kulu yok mu ya?

BBNET
Geri