E elfida Üye Mesajlar 19 29 Nisan 2010 #1 arkadaşlar okuma bayramı için davetiye lazımm elinde olan varsa yada benzer birsey yollarsanız sevinirim forumda bulamadım
arkadaşlar okuma bayramı için davetiye lazımm elinde olan varsa yada benzer birsey yollarsanız sevinirim forumda bulamadım
muabote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 29 Nisan 2010 #2 hocam sitede arama yaptırın. çocuk vektörleri diye. çoook güzel, tam işinize yarayacak resimler var. onlardan davetiye şekline çevirip kullanırsanız, işinizi halledersiniz.
hocam sitede arama yaptırın. çocuk vektörleri diye. çoook güzel, tam işinize yarayacak resimler var. onlardan davetiye şekline çevirip kullanırsanız, işinizi halledersiniz.
muabote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 29 Nisan 2010 #3 template-icon-gif-png-f110/cocuk-vektorleri-t42317.html psd li ve resimli indirme linki burda. bir göz atın. hocamız bizimle paylaşmış, gerçekten çok güzel.
template-icon-gif-png-f110/cocuk-vektorleri-t42317.html psd li ve resimli indirme linki burda. bir göz atın. hocamız bizimle paylaşmış, gerçekten çok güzel.
gandalf Site Gezgini Mesajlar 66 29 Nisan 2010 #4 Ben bizim okul için şunu hazırladım, beğenirseniz eğer siz de kullanabilirsiniz
gandalf Site Gezgini Mesajlar 66 30 Nisan 2010 #5 publisher.da hazırlamıştım, dosya ekte... http://www.dosya.tc/okbyrm2_4319.rar.html