Okulunun resmi mail hesabına giremiyorum.

Kodla Büyü

nedlloyd

Aktif Üye
Okulumun web işlem şifresini unuttum.eski veya yeni resmi mail adresime girip iletişime geçmem gerekli fakat sistem ortaokul kısmı kullanıcı adım ve şifreme hata veriyor.aynı şifreler ile web panele girebiliyorum.ilkokul kısmının şifrsini unuttum.yardım...

İldeki MEBBİS sorumlusu ile görüştüm Cuma günü telefonda, sistemlerinde bir sorun olduğunu birkaç saat sonra tekrar denememi söylediler fakat ben neredeyse 1 haftadır deniyorum sonuç hep olumsuz maalesef.

nedlloyd' Alıntı:
İldeki MEBBİS sorumlusu ile görüştüm Cuma günü telefonda, sistemlerinde bir sorun olduğunu birkaç saat sonra tekrar denememi söylediler fakat ben neredeyse 1 haftadır deniyorum sonuç hep olumsuz maalesef.

okulun hesabı için mi kendi hesabınız için mi. ayrıca kullanıcı adı ve şifre hatası mı veriyor bizde olduğu gibi ?

nasil bir alaka var bilmiyorum ama okulun sinirsiz neti ile bir gun boyunca maile giremedim sonra mebin agindan baglanip denedigimde acildi ayni adres ayni sifreydi halbuki

biz ilk ve ortaokul olarak aynı binada 2 ye ayrıldık.ortaokul tamam sorun yok ama ilkokul kısımının şifresini kaybettim.en azında ortaokul kısmından mail hesabına girip internet@meb.gov.tr ye mi internet@meb.k12.tr yemi mail atınca şifreyi alabileceğimi söyledi yetkili kişi. derdim bu yani.maile giremiyorum. meb hattından da denedim, normal hattan da girilmiyor maalesef.

nedlloyd' Alıntı:
biz ilk ve ortaokul olarak aynı binada 2 ye ayrıldık.ortaokul tamam sorun yok ama ilkokul kısımının şifresini kaybettim.en azında ortaokul kısmından mail hesabına girip internet@meb.gov.tr ye mi internet@meb.k12.tr yemi mail atınca şifreyi alabileceğimi söyledi yetkili kişi. derdim bu yani.maile giremiyorum. meb hattından da denedim, normal hattan da girilmiyor maalesef.
Sayın Hocam,

İkisine de hiçbir şey gönderme. İl/İlçe MEBBİS Yöneticine başvur.

hocam mail adresi olarak meb.k12.tr yi kullanmak zorundamıyız. mesela okulun gmail. hesabını kullanabilir miyiz?

BBNET
Geri