okulun sayfasına mpeg4 ve flash koydum ama oynatmıo

Kodla Büyü
explorer ile açınca bilgisayarımda videoyu oyantıor ama mebin server alanına atınca oynatmıor

asp ve php desteklemio die duydum ama ben sadece html kodu ile ekliyorum sonuçta forum koymadım siteye ya alt tarafı bi flash
:cry:

Eğer kendi bilgisayarınızda Explorerda çalışıyorsa ve mebin ftpsinde çalışmıyorsa ya özellik desteklenmiyordur yada eklediğiniz flash yada müzik büyük boyuttadır ve açılması zaman alıyordur. Ama yinede açlışması gerekir. :((:

2-3 mblık videolar flashın boyutu çok daha küçük :(
neyse bu gecelik böle kalsın uykum geldi
hocam teşekkür ederim desteğin için

bilgisayarınızda açıp ftp de açmıyorsa dosya adını kontrol ediniz. Türkçe karakter ve boşluk varsa açmayabilir.Dosya adını kontrol ediniz.

kendi bilgisayarınızdan çalıştırdığınızda çalışıyor diyorsunuz buda siz çalıştırırken yolu doğru buluyor tüm resimler bide videolar aynı klasörde mi çalıştırıyorsunuz direk flash atmayın masaüstünde bir klasör açın hosttunuzdan hangi sayfada açılacaksa flash örnek index.htm bunu indirin ve flash da açtığınız dosyaya atın bunu hangi programla düzeltiyorsanız frontpage vs hangisi ise onunla düzelti tekrar yolu direk görür ve bunu hangi ftp programı kullanıyorsanız onunla atın hosta çalışır sorun olmaz meb testeklemiyor gibi bir sorunu yok sanırım

meb'in kendi alanında fılaş canlandırmaları çalışmıyor. Çünkü sunucu yazılımı buna izin vermiyor. Bence boşa denemeyin!.. Benim de çalıştıracağım diye canım çıkmıştı..:)

Hocam benim sitede flash banner var çok güzel çalışıyor problem yok.

BBNET
Geri