Okulun akıllı tahta, pardus vs işleri

Kodla Büyü

esens

Üye
Hocalarım merhaba, size bir şey sormak istiyorum. Yeğitek sorumlusu olmak istemeyen biri 32 akıllı tahtaya da pardusun son sürümünü yüklemek zorunda mı? Bi
Ekip mi kurulması lazım. Öğretmenlere pardus eğitimi vermek zorunda mı? Windowsa çevrilmiş mesela bazı akıllı tahtalar. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?

ben aslında yeğitek okul sorumlusu olmadığım için bu tarz işlere bakmayacaktım (pardus yükleme v.b.) sonra bizi bir toplantıya çağırdılar, orada yeğitek personeli vardı müdürler de vardı dedi ki, okulda bilgisayar öğretmeni varsa yeğitek sorumlusu olsun olmasın yapmak zorunda, bilgisayar öğretmeni yoksa bilgisayardan anladığınızı düşündüğünüz bir öğretmeni çağırın ona söyleyin o yapmak zorunda gibi gibi. bizim yapmak zorunda olduğumuzu net bir şekilde söyledi, ben de uğraşmaya değmez diyerek tahtalara pardus yükledim. düşünüldüğü kadar uzun sürmeyecektir pardus yüklemek kısa sürüyor. sonrasında karşılaştıkları sorunlar (e-kitap çalışmaması, dokunmatik) veya pardus eğitimi falan çıktı benden artık. o işlere karışmıyorum.

Hocam aslında yüklemekten sıkıntı değilde , mesela yüklerden ssd sıkıntısı çıktı, yada bu tarz işlere bi bulaşınca telefonu çekmeyen yanına geliyor biliyorsunuz ki. Öğretmen eğitimi çıktı. Yada dersine girmediğiniz bi sınıfın akıllı tahtasında bir sorun olsa, arçelik servis gelmese vs siz mi ilgileniyorsunuz hep? Ben öğrencilerimle ve derslerimle ilgilenmek istiyorum.

Hiç bir zorunluluğunuz yok. Bilmiyorum diyip işin içinden çıkın yapmıyorum diyemiyorsanız.

hayır tahtalarla veya teknik donanımla ilgilenmiyorum hocam, derslerimle ilgileniyorum. ben de sizin gibi derse girmeyi sevenlerdenim. kimin pardusu nasıl kullanamadığı, hangi tahtanın nasıl arıza verdiği yukarıda dediğim gibi beni ilgilendirmiyor. çoğunlukla vaktim yok diyorum, az olarak da bilmiyorumu tercih ediyorum.

Toplantıyla filan olmaz o iş. İşi ne zaman ve hangi ekipmanlarla yapacağınıza ilişkin resmi yazı isteyin.

Geri