Okulumuzun web sitesi bozuldu!!!

Kodla Büyü

pheniks

Site Gezgini
Arkadaşlar joomlada yapılmış olan okul web sitem bozuldu. Nasıl kurtaracağımı bilmiyorum. Butonlara tıklıyorum çalışmıyor. Yayınladığım haberler değişmiyor. Neden kaynaklanıyor bilemiyorum. Virüstenmi kaynaklandı acaba? Yedeğide yoktu sitenin ne olacak şimdi?

Biz de müneccim değiliz ki hocam. Nereden bilelim! Yazsaydın sitenin adresini şöyle bir baksaydık, belki bir tahminimiz olurdu :)

omd' Alıntı:
Biz de müneccim değiliz ki hocam. Nereden bilelim! Yazsaydın sitenin adresini şöyle bir baksaydık, belki bir tahminimiz olurdu :)

Sen nasıl bilgisayar öğretmenisin.

Ya da yeni versiyonuyla sen nasıl formatörsün. :P

hocam seo ile alakalı olabilir.
"Genel yapılandırma" bölümünden sağdaki üç linki (arama motoru dostu bağlantılar, apache kullan, bağlantılara sonek ekle) hayır olarak işaretleyip bir daha deneyin.

tdepkamil' Alıntı:
hocam seo ile alakalı olabilir.
"Genel yapılandırma" bölümünden sağdaki üç linki (arama motoru dostu bağlantılar, apache kullan, bağlantılara sonek ekle) hayır olarak işaretleyip bir daha deneyin.

Teşekkür ediyorum hocam ama işe yaramadı, neyse artık sağlık olsun. Biz uğraşıyoruz hala... Fikirleriniz olursa, yazarsanız sevinirim.

gördüğüm kadarıyla joomlada değilde domain yönetiminde sorununuz var. Sitenize www. ile bağlandıktan sonra linklere tıklandığında www. kalkıyor http:// ye düşüyor. bence kurulum sırasında yaptığınız bir hatadan dolayı link yanlış yönlendiriyor kendisini. Önerim siteyi yeniden kurun (htdocs içerisine ve index.php yi başka bir klasör içine almadan.) Kurulum hatası gibi duruyor.

BBNET
Geri