Okulumuzun 3Boyutlu Çizimi (Google Sketchup)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rtyucel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hayırlı olsun sayın hocam .Benim oturduğum site (ev) için yaptım.Bilgisayar bilişim sitesinde sizinki benzer bir başlık açmış vede modelin görüntüsünüde vermiştim.(Maalesef bulamadım başlığımı.)
Lakin bu süreç içinde google cevabını yazmış.Modelimi fazla detay olduğu için yayımlamamışlar.Bir ara düzenleyecem ama fırsatım olmadı.Hata nedenleri olarak ağaç fazlalığı ve gereksiz yol kapı ayrıntıları çiçek vs. gösterilmiş.Zaten başımda birinci sınıflar var.Fırsatım olmadı.
Çalışma fena olmamış. Başarılar dilerim.
 
bütün eml lerin yapısı hemen hemen aynı güzel bi çalışma olmuş yararlanmak isteyen arkadaşlar da çıkabilir. Emeğe hürmet. İyi çalışmalar.
 
teşekkürler arkadaşlar, çizimi ben gerçekleştirmedim. bölüm şefimiz gerçekleştirdi. ayrıntıları cok fazlaydı google sanırım bir kısmını kırpmış
 
rtyucel' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar, çizimi ben gerçekleştirmedim. bölüm şefimiz gerçekleştirdi. ayrıntıları cok fazlaydı google sanırım bir kısmını kırpmış
Google kabul etti yani.Google erath ta görüntülenebiliyor sanırım yada ben yazdıklarınızdan öyle anladım.
 
bizim ayrıntılar okulun iç kısımları ile ilgili olan ayrıntılardı
 
İlgili koordatlarda 9 adet panoramio var ama 3D yok hocam yayımlama süreci uzun sürüyor.Bana 7 ay sonra cevap yazdılar.
 
bu program lisede mimarlıkla otomobil tasarımı gibi modelleme ile ilgilenen öğrencilere tavsiye edilebilir.
kullanımı kolay türkçe dil desteği olan makineyi ço yormadan çalışan 3dmax dosyaları ile uyumlu bir program ayrıca Sketchup pro sürümü de kolayca bulunabiliyor.
örnek dosyaları kolay bulanabiliyor ayrıca you tube da yeterli örneği var
 
BBNET
Geri
Üst