Biz okulumuz için 4 yıldır bir sistem ile çalışıyoruz. E-okul entegrasyonu da var fakat biz kullanmadık. Oldukça pratik. Özelden yazıyorum ücretsiz deneyebilirsiniz.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi okulumuza sms sistemi almak istiyoruz. Tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız bir firma var mı?
Bizde 4-5 yıl oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çok iyi bir sistemi var. Toplu mesaj ayarları ve raporlama çok iyi.ilksms.com kullanıyoruz yaklaşık 5-6 yıldır bir sorun yaşamadık, memnunuz.
Kurum müdürüyle sözleşme imzalanıyor ve BTK'dan onay alınıyor.KVK ya aykırı değil mi?
Hocam ikinci bir sekmede e-okulu yetkili olarak açın, entegrasyon işlemini ondan sonra başlatın yada yetkili olarak açtığınız e-okul sayfanızda entegrasyon eklentisini çaıştırın. Tüm sınıf,şube,öğrenci hepsini kendisi çekiyor. Ben alt kullanıcı olarak tüm okulu ekledim.ilk sms kullanan arkadaşlar eokul entegrasyonundan mı rehberi aldınız yoksa excele alıp mı yüklediniz? Kendimi alt kullanıcı olarak ekledim ancak eokul entegrasyonunu ben yapamıyorum sanırım değil mi
Çevremdeki insanlara sorup oylama yaptım Hocam %80 ilksms kullanıyor onu aldım. Müşterilerini de sordum çevremizdeki okullarda ondan almış, müşteri hizmetleri kuvvetli geldi. Eski okulum başka bir firmayla çalışıyordu ilk onları aradım buna göre daha amatör geldi mektemsms Google ilk aramalarında çıkmıyorMektepsms ℹ öneririm ilk SMS e göre daha kullanışlı daha ucuz adımla başvuru yaparsanız belki daha da uyguna verebilir arkadaşım. Ayrıca akıllı tahta kontrol panelleri de var biz kullanıyoruz çok iyi
Yazılımcılarını tanıyorum zaten ilksms in eski ortağı kendisi karar sizin almadan önce iki tarafında sundukları imkanları karşılaştırın hangisi kafanıza yatarsa alabilir siniz.Çevremdeki insanlara sorup oylama yaptım Hocam %80 ilksms kullanıyor onu aldım. Müşterilerini de sordum çevremizdeki okullarda ondan almış, müşteri hizmetleri kuvvetli geldi. Eski okulum başka bir firmayla çalışıyordu ilk onları aradım buna göre daha amatör geldi mektemsms Google ilk aramalarında çıkmıyor