Okulumuza sms sistemi almak istiyoruz?

Kodla Büyü

mk_2007

Aktif Üye
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi okulumuza sms sistemi almak istiyoruz. Tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız bir firma var mı?

Güvenilir bulmak zor, daha önce almıştık. Firma meğerse sisteme eklediğimiz tüm telefon numaralarını satmış, ardından tüm telefon numaralarına bol reklamlı mesajlar, spamlar ve aramalar gelmeye başlamıştı. Eğer çok gerekliyse bir telefon hattı alınıp toplu ve grup oluşturulup sms gönderilebilir. Daha uygun, ucuz ve güvenli olur.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi okulumuza sms sistemi almak istiyoruz. Tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız bir firma var mı?
Biz okulumuz için 4 yıldır bir sistem ile çalışıyoruz. E-okul entegrasyonu da var fakat biz kullanmadık. Oldukça pratik. Özelden yazıyorum ücretsiz deneyebilirsiniz.
Ayrıca ücret ödemek istemiyorsanız okulunuzun sabit hattı ile Whatsapp Busines'ı kullanabilirsiniz. Toplu sms için excelde hazırlanmış ve aşağıdaki videoda tanıtılan programın kullanabilirsiniz.

egitimsms'i kullanıyoruz ve memnunuz. E-okul entegrasyonu var. Öğretmenleri tanımlayıp yoklama aldırıyorsunuz ve gün sonunda bir iki tıkla e-okula aktarabiliyorsunuz. Veli ve öğretmenlere toplu mesaj atabiliyorsunuz. Ders programını e-okuldan çekip seçmelileri manuel olarak atayabiliyorsunuz. Tabii kullanabilmek için e-okul öğretmen, öğrenci ve ders programı bilgilerinin eksiksiz ve güncel olması gerekiyor.

ilk sms kullanan arkadaşlar eokul entegrasyonundan mı rehberi aldınız yoksa excele alıp mı yüklediniz? Kendimi alt kullanıcı olarak ekledim ancak eokul entegrasyonunu ben yapamıyorum sanırım değil mi

ilk sms kullanan arkadaşlar eokul entegrasyonundan mı rehberi aldınız yoksa excele alıp mı yüklediniz? Kendimi alt kullanıcı olarak ekledim ancak eokul entegrasyonunu ben yapamıyorum sanırım değil mi
Hocam ikinci bir sekmede e-okulu yetkili olarak açın, entegrasyon işlemini ondan sonra başlatın yada yetkili olarak açtığınız e-okul sayfanızda entegrasyon eklentisini çaıştırın. Tüm sınıf,şube,öğrenci hepsini kendisi çekiyor. Ben alt kullanıcı olarak tüm okulu ekledim.
Yanlış hatırlamıyorsan e-okul'da öğetmen olarak yetkileriniz sınırlandırılmışsa, tüm okulun dersine girmiyorsanız, sorun yaşarsınız. Beni idareci olarak gösterdiler. Sorun yaşamadım.

Not: Sorun yaşıyorsanız idareciniz yanınızdayken telefondan detek veriyorlar.
Bazen idareciler güvenlik ve yetki olayını tam kavramıyorlar. Ondan sıkıntı çıkabiliyor.

Mektepsms ℹ öneririm ilk SMS e göre daha kullanışlı daha ucuz adımla başvuru yaparsanız belki daha da uyguna verebilir arkadaşım. Ayrıca akıllı tahta kontrol panelleri de var biz kullanıyoruz çok iyi

Mektepsms ℹ öneririm ilk SMS e göre daha kullanışlı daha ucuz adımla başvuru yaparsanız belki daha da uyguna verebilir arkadaşım. Ayrıca akıllı tahta kontrol panelleri de var biz kullanıyoruz çok iyi
Çevremdeki insanlara sorup oylama yaptım Hocam %80 ilksms kullanıyor onu aldım. Müşterilerini de sordum çevremizdeki okullarda ondan almış, müşteri hizmetleri kuvvetli geldi. Eski okulum başka bir firmayla çalışıyordu ilk onları aradım buna göre daha amatör geldi mektemsms Google ilk aramalarında çıkmıyor

İlk sıralamada çıkanları aradım şöyle oldu durum

Ekli dosyalar

• IMG-20241001-WA0018.jpg
    IMG-20241001-WA0018.jpg
    74.9 KB · Görüntüleme: 66
Çevremdeki insanlara sorup oylama yaptım Hocam %80 ilksms kullanıyor onu aldım. Müşterilerini de sordum çevremizdeki okullarda ondan almış, müşteri hizmetleri kuvvetli geldi. Eski okulum başka bir firmayla çalışıyordu ilk onları aradım buna göre daha amatör geldi mektemsms Google ilk aramalarında çıkmıyor
Yazılımcılarını tanıyorum zaten ilksms in eski ortağı kendisi karar sizin almadan önce iki tarafında sundukları imkanları karşılaştırın hangisi kafanıza yatarsa alabilir siniz.

BBNET
Geri