Arkadaslar son dakika golünü meb atti ve bircok okul gibi ingilizce ağırlıklı hazirlik sinifa uygulamasi başlayacak 5.sinif dersimiz yok artik 2 personeliz ve 1 kisi norm fazlasi olacak

Pilot okul olup dersi kaldırılan kaç öğretmenimiz var . Bu konuda sizden bilgi istiyorum arkadaşlar .
İL:
İLÇE :
OKUL ADI:
info@idealegitimsen.org
gönderiniz
Yazıp yollayın bu konu önemli arkadaşlar . Gündeme getirmemiz gerekiyor yoksa zamanla hepimiz norm fazlası olacağız yine
Evet hocam ne yazık ki o " son dakika golünü " bende yedim.Arkadaslar son dakika golünü meb atti ve bircok okul gibi ingilizce ağırlıklı hazirlik sinifa uygulamasi başlayacak 5.sinif dersimiz yok artik 2 personeliz ve 1 kisi norm fazlasi olacak![]()
Aynen hocam biz erkenden aglayacagiz onlar seneyeO golden biz de yedik. Bu sene biz ağlarız, seneye de bu yıl rahat olan tüm bilişimciler ağlar.
Aynen sayın hocam.öğretmenler norm fazlası ama asıl biz o öğretmenlerden mahrum kalacak öğrenciler için kahroluyoruz
Hocam pilot okul olduğunuzu bugün mü söylendi?Arkadaslar son dakika golünü meb atti ve bircok okul gibi ingilizce ağırlıklı hazirlik sinifa uygulamasi başlayacak 5.sinif dersimiz yok artik 2 personeliz ve 1 kisi norm fazlasi olacak![]()
valla hiç güleceğim yoktu hocam..Eğitim sisteminden umudumu keseli çok oldu. Bundan sonra da bir umut beklemiyorum.
Bir gün aşağıdaki robotlara silah takıp üzerimize saldırdıklarında Bilişim derslerinin değeri anlaşılacaktır. O gün belki ingilizce de ise yarar. Mesala help me deriz, ı surrender(teslim oluyorum) deriz
Hocam dün temel egitim genel müdürlüğü sitesinde yayinlandi.Herkes saskin okul idaresi de ne yapacagini şaşırdı.Okulun açılacağı zaman yapılır miAytduman hocam peki bunu bu hafta mı söylediler?
Hatırlayan vardır, 10 sene önce falandı; okul açıldıktan 1 hafta sonra müfredat-ders sayıları vs. değişmişti. Yapılan tüm planları-zümreleri-ders programlarını çöpe atıp yenisine göre yapmıştık. Bunda daha açılmadan yayınlamışlar daha ne istiyorsunuz hocamHocam dün temel egitim genel müdürlüğü sitesinde yayinlandi.Herkes saskin okul idaresi de ne yapacagini şaşırdı.Okulun açılacağı zaman yapılır mi
Kisaca burasi Türkiye...Bu gerçeği gözardi etmemek lazimHatırlayan vardır, 10 sene önce falandı; okul açıldıktan 1 hafta sonra müfredat-ders sayıları vs. değişmişti. Yapılan tüm planları-zümreleri-ders programlarını çöpe atıp yenisine göre yapmıştık. Bunda daha açılmadan yayınlamışlar daha ne istiyorsunuz hocamHazırlanacak koskoca 2 gününüz var
![]()