bizim okuldakiler o seviyede sayılır hocamselocan32' Alıntı:Gayet güzel hocam. Ancak sanki ana okulu için daha uygun gibi geldi bana.
el yazısı gibi mi? önerebileceğiniz font var mı hocam.hasari' Alıntı:Okul isminin yazı stilini değiştirmeniz gerekiyor. Bannere yakışacak daha güzelk bir stil oluşturulabilir.
evet ekleyelim.boteakif' Alıntı:hocam gayet hoş ve orijinal bir banner. ancak bannerlarda kullanılması zorunlu olan öğeler var diye biliyorum. atatürk resmi ve meb amblemi eksik sanırım?
Font değilde yazının rengi alt gölgesi parlaklığı bunlarla oynanabilir. Dilerseniz psd ekleyin örnek birtane yapalım.blackpeace123' Alıntı:el yazısı gibi mi? önerebileceğiniz font var mı hocam.hasari' Alıntı:Okul isminin yazı stilini değiştirmeniz gerekiyor. Bannere yakışacak daha güzelk bir stil oluşturulabilir.
hasari' Alıntı:Font değilde yazının rengi alt gölgesi parlaklığı bunlarla oynanabilir. Dilerseniz psd ekleyin örnek birtane yapalım.blackpeace123' Alıntı:el yazısı gibi mi? önerebileceğiniz font var mı hocam.hasari' Alıntı:Okul isminin yazı stilini değiştirmeniz gerekiyor. Bannere yakışacak daha güzelk bir stil oluşturulabilir.
hasari' Alıntı:şöyle olabilir.
http://www.google.com.tr/images?hl=...=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1366&bih=667aysef' Alıntı:hocam güzel olmuş elinize sağlık. ben size bir şey soracaktım. o cin ali gibi olan el ele tutuşmuş çocuk resimleri vs. onları nerden buldunuz. bende onlardan arıyorum ama bulamadım. cin ali diye arartytım bulamadım.. yardımcı olursanız sevinirim