dealtalice
Aktif Üye
Okul site linki:http://sehitismetkayarortaokulu.meb...muz-tanitim-filmi-hazirlanmistir_5067751.html
Youtube linki
Youtube linki
Tripodum yoktu kamerayıda emanet aldım bir güne anca bu kadar elimden geldiGayet güzel olmuş hocam, tek naçizane eleştirim her video ya sağdan sola ya soldan sağa dönüyor, uzun soluklu olunca gözü yorabiliyor. Çekimlerde tripod kullanımı da tanıtıma ayrı bir kalite katacaktır. Emeğinize sağlık.
sizin hazırladığınıza bakabilirmiyim hocam?Olmamış ....... üzerinde çalışılması gerekiyor.
tahmin ettiğim cevapsizin hazırladığınıza bakabilirmiyim hocam?
Bunlarda olmamış. Beğenmedim.Yine de merak ettiyseniz isteğinize uyan (tanıtım içeren) bir kaç çalışmamdan örnek vereyim
beklediğim tepkiBunlarda olmamış. Beğenmedim.
beklediğim tepki.................. Beğenmeyebilirsiniz tabiki ve ben sizin yaptıklarınızı görelim demiyorum
Bu arada sayın, hem dem ... burada muhatap siz değilsiniz , eğer ben tanıtım filmlerim diye paylaşım yaparsam yorumunuzu eklersiniz.Arkadaş sorduğu için ekledim.
Yanlış bulduğunuz bir davranışın aynısını siz neden yapıyorsunuz? Siz de arkadaşın paylaşımlarına bunlar da olmamış yazmışsınız.Forumlarda muhatap forumdaki herkestir. Tek bir kişiyle muhatap olmak isterseniz özelden mesaj atarsınız. Paylaşımlarda herkes yorum yapabilir.
Sizin beğenmeme hakkınız olduğu gibi insanlarında beğenmeme hakkı vardır. Önemli olan ÜSLUPTUR.
Burada ben daha güzel sen daha güzel yapıyorsun yarışında değiliz.
Sizin olmamış yazmanız hoş olmamış. Beğenmemiş olabilirsiniz. Beğenmediğiniz kısımlarını da eklerseniz o zaman hoş olur hatta çokta güzel olur. Bunun üstüne hocamın sizinkileri görelim demesi hiç hiç olmamış. Yaptığını beğenmeyenlere sen ne yapıyorsun ki gibisinden cevap zaten evlere şenlik. Benim yorum yapma sebebim üsluplardan dolayıydı. Yoksa nokta bir şey yapılsa emek vardır. Buna da saygı duyarım. Herkesin emeğine sağlık.
uslup diyor daha kötüsünü yapıyorsunuz iki kişinin tartışmasına katılıyorsunuz.Arkadaş istemiş ona cevaben çalışma örneği göndermişim o değerlendirebilir siz değil.... Eğer ki ben bakın bunlar benim çalışmalarım diye konu açsaydım herkesin olumlu olumsuz görüşlerine muhatap olmayı kabullenirdim.Olmamış demek biraz sert (ki biraz espritüel göndermede vardı ama yazıda yüz mimikleri vs çıkmıyor.) belki ama hakaret vs değil.Her şeye iyi güzel dersek iyiler ortaya çıkmaz.Forumlarda muhatap forumdaki herkestir. Tek bir kişiyle muhatap olmak isterseniz özelden mesaj atarsınız. Paylaşımlarda herkes yorum yapabilir.
Sizin beğenmeme hakkınız olduğu gibi insanlarında beğenmeme hakkı vardır. Önemli olan ÜSLUPTUR.
Burada ben daha güzel sen daha güzel yapıyorsun yarışında değiliz.
Sizin olmamış yazmanız hoş olmamış. Beğenmemiş olabilirsiniz. Beğenmediğiniz kısımlarını da eklerseniz o zaman hoş olur hatta çokta güzel olur. Bunun üstüne hocamın sizinkileri görelim demesi hiç hiç olmamış. Yaptığını beğenmeyenlere sen ne yapıyorsun ki gibisinden cevap zaten evlere şenlik. Benim yorum yapma sebebim üsluplardan dolayıydı. Yoksa nokta bir şey yapılsa emek vardır. Buna da saygı duyarım. Herkesin emeğine sağlık.