Okulum Birleştirildi. Norma Düştüm ve resen atandım?

Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulum Birleştirildi. ilkokul Norma Düştüm. resen köye atamışlar arkadaşlar. yapabileceğim bir şey varmı? dava falan sonuç verirmi?

Sendika temsilcinizle görüşün.

Resen Atamalarda dava ile geri dönülüyor diye biliyorum.

Birde Tercih formunda İstiyorum İstemiyorum diye bir bölüm vardı bizde İSTEMİYORUM yazdım.

İl içinde gidebilirm diye ama İlçede Yerleştim.

nefes23' Alıntı:
Okulum Birleştirildi. ilkokul Norma Düştüm. resen köye atamışlar arkadaşlar. yapabileceğim bir şey varmı? dava falan sonuç verirmi?
hocam sendikanızla bağlantıya geçin. resen atamalarda davalarda genelde kazanılıyor.

resen atamaların tamamı geri döndü.birçok ilde sadece bulunduğu ilçe içerisinde resen yapılıyor.köye gönderilmiyor.ordaki durum neden böyle ilginç.sendikanızla mutlaka görüşün.

bugun manisada da atamalar yapildi ilce icinde koylere resen atamalar yapildi.. maalesef

Hocam bir özür durumunuz varsa eş, sağlık vb. ve sizi özür durumunuzun olduğu ilçeden alıp başka ilçeye gönderdilerse itiraz edebilir ve olumsuz cevap verirlerse dava ile geri dönebilirsiniz ancak diğer durumlarda mahkemeler dava açsanız bile reddediyor.

ilk il içi atamalarda norm fazlası ile atandım seceneğini işaretleyerek açık olan bi olarak atanırsınız.

BBNET
Geri