brahif_06' Alıntı:hocam okul ikili öğretim olursa biz ya ortaokul öğretmeni olacağız ya da ilkokul ikisi birden olamaz...
(( inşallah görevlendirme falan olmaz ben istemiyorum bu formatörlüğü nefret ettim ya. branş öğretmeniyiz biz delircem. bu idare benim ilk saatime bile gıcıklık ders koyarlar ya. bıktım artık. sabah sabah pazartesi pazartesi ....bomax01' Alıntı:daha ikili eğitim başlamadan idareciye sordum 8-5 dedi :x
nefes23' Alıntı:okulum ikili öğretim oluyor arkadaşlar. sizce bu durumda formatöre ne olur? sabah -akşam okul mu beklerim dersiniz???
nefertari' Alıntı:Benim okulum da ikili öğretim oluyor. Daha formatörlük kaldırılır mı kaldırılmaz mı diye beklerken müdür 8-5 gelirsiniz hocam dedi.
Burada aylardır tartışılan konuyu çözüverdi sağolsun :mrgreen: :-1:
uhaha: müdürlerin pratik sorun çözme zekalarına hayranımnefes23' Alıntı:birde bazı densiz arkadaşların maskarası olduk. hoca hanım seneye ikili öğretim oluyormuşuz siz sabah akşam okulda beklersiniz artık deyip arkasından kahkaha atan insanlarla muhatap oluyoruz :verymad: :verymad:
size kesinlikle katılıyorum hocam okul ortaokul olsaydı çok ii olcakdı ama büyük ihtimalle bizde ikili öğretim olcaz sinir olmaya devampneuma_ex' Alıntı:Ortaokul olduk bizdeBranşçıları sınıfçılara göre daha çok seviyorum.
alfa-turk' Alıntı:"formatör öğretmenin çalışma esasları" denen yazıda, sorumlu olduğu idarecinin mesai saatlerine uyar yazıyordu. sorumlu md yardımcısı ne yaparsa bende ona uyarım. müdürün 8-5 demesiyle olmaz bu iş, element uydurmasınlar.
SİRE' Alıntı:İkili öğretim okulum ve demirbaşım her daim. :x
Sizde sormayın... :-1:bomax01' Alıntı:daha ikili eğitim başlamadan idareciye sordum 8-5 dedi :x
nefes23' Alıntı:birde bazı densiz arkadaşların maskarası olduk. hoca hanım seneye ikili öğretim oluyormuşuz siz sabah akşam okulda beklersiniz artık deyip arkasından kahkaha atan insanlarla muhatap oluyoruz :verymad: :verymad: