Okullardan POLİSLERİ neden geri çektiniz???

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Güvenli Okul - Güvenli EĞitim projesine son verilmiş;1 haftadır okulun etrafında ne girişlerde ne çıkışlarda bir kez bile polis-devriye gözükmedi;MEB ile içişleri bakanlığının 2007 de başlattığı projeye bu yıl ne hikmetse Ömer Dinçer son vermiş..bakalım güvenliği-caydırıcılığı kim sağlayacak???bizler ne kadar caydırıcı olabileceğiz kopuk-serseri - esrarkeş -takımına karşı nasıl önlemler alacağız??Tavsiye olarak ben her öğretmenin BİBER GAZI ve BİR aDet SOPA bulundurmalarını öneriyorum!!!

İhale açıp Ya da açmadan özel güvenlikle anlaşacaklardır hocam... Var bu işte bi bit yeniği... :D

Öğretmenin önceliği değil hocam o, okullar hayat bulacak, vatandaş okula girecek bi daha da çıkmayacak. Okulda yatacağız. Öğretmensin sen büyük düşün!

biz büyük bir camiayız bu kadar çok okul-öğretmen-öğrencinin olduğu yerde, okullarımızda it- kopuk-serseri - esrarkeş -takımı dolanabilir. şiddet olabilir normaldir yani. bunu tüm türkiyeye mal etmemiz doğru değil. zaten bunlar %3 ü geçmedi bunların hepsi ideolojik. halk bunları bişekilde benimser. okullar hayat olsun. dönün kızlar dönün kıvrılsın beller..uzun siyah saçlar tel tel dökülsün.. :alkis: :alkis: :alkis:

Hocam ideolojik bakıyorsun provakatif hareketler bunlar :P Hatta ergenekoncu bile olabilirsin :mrgreen:

bakanımız sevgi ve şefkatle tinercileri , esrar keşleri , hapcıları yola getireceğimizi düşünüyor.
sevgi ve şefkatle yaklaşacağız , bu yaklaşım sorunları çözülecek ( Bakana göre böyle )
sabırla , ısrarla eğitim vermeliyiz (!) olabilir kafamız gözümüz patlayabilir hatta tacize bile uğrayabiliriz :D bu tarz bir durum olursa protestovari hareketlerden kaçınarak sesimizi çıkarmamaz lazım. büyük üstad (!), eğitimin piri(!)nin bu olaya bakışı böyle :)

bakanın son bombası çok iyiydi

Ömer DİNÇER, katıldığı Başkent Kulisi adlı programda ilginç çıklamalar yaptı.
"Sunucunun öğretmenler sizi seviyor mu? sorusu üzerine Bakan DİNÇER, öğretmenler beni çok sever ama sendikalarla sorunum var. dedi."

lal olaydın iyiydi be ...

okullar hayat bulsun projesi nedeniyle okula vatandaşların girmesi gerekiyor ya ondan polisler okulun cevresinde bulunmuyor :(

hem başlık açıuyorsunuz hemde kendınızce bır egıtımcıye yakısmayacak tarzda konusmalar yapıyrsunuz ...arkadaslar sız sadece gorunen kısmına bakıyorsunuz okula gelırken polıs olacak okuldan cıkarken polıs olacak toplasan bır kaç dakıkalık gorememe uzerıne yorumlar yapıyorsunuz...arkadas ıcerde ogretmenler odasında çay keyfı yaparken kaç defa baktınız dısarıya polısler kaç kısıyı goturduklerını veya o tarz ınsanları sorgulayıop sorgulamadıklarını kaç defa gordunuz...hiççç...yok şöyledir yok böyledir demeyi ancak yaparız

zaten hep asıp keserız yoruma gelınce elestırıye gelınce bızden ıyı yapanı yok...sizler farkında degılsınız ama polısler sızlerın farkındalar rahat olun sızler

kadir23' Alıntı:
hem başlık açıuyorsunuz hemde kendınızce bır egıtımcıye yakısmayacak tarzda konusmalar yapıyrsunuz ...arkadaslar sız sadece gorunen kısmına bakıyorsunuz okula gelırken polıs olacak okuldan cıkarken polıs olacak toplasan bır kaç dakıkalık gorememe uzerıne yorumlar yapıyorsunuz...arkadas ıcerde ogretmenler odasında çay keyfı yaparken kaç defa baktınız dısarıya polısler kaç kısıyı goturduklerını veya o tarz ınsanları sorgulayıop sorgulamadıklarını kaç defa gordunuz...hiççç...yok şöyledir yok böyledir demeyi ancak yaparız

zaten hep asıp keserız yoruma gelınce elestırıye gelınce bızden ıyı yapanı yok...sizler farkında degılsınız ama polısler sızlerın farkındalar rahat olun sızler
elimde silah olsaydı bende rahat olurdum. sıkıldımmı havaya ateş ederdim. polisin it kopuktan korktuğu görülmemiştir ama öyle öğrenciler varki öğretmen korkar korkmasada mudahale etmez banane der. etse ne olacakki neyapacak. hem hiçmi kavga ayırırken bıcaklanan öğretmen yok. bugun bir öğrenci kavgası görsem çekirdek alır seyrederim.

faruk8542' Alıntı:
kadir23' Alıntı:

elimde silah olsaydı bende rahat olurdum. sıkıldımmı havaya ateş ederdim. polisin it kopuktan korktuğu görülmemiştir ama öyle öğrenciler varki öğretmen korkar korkmasada mudahale etmez banane der. etse ne olacakki neyapacak. hem hiçmi kavga ayırırken bıcaklanan öğretmen yok. bugun bir öğrenci kavgası görsem çekirdek alır seyrederim.

rahat degılsen bırak ozaman gıt elıne sılah al sendee

öğretmenlik mezunu olupta polis olmuş ve onları savunan bir arkadaşmısın sen yoksa. öğretmenin görevi dört beş zibidinin peşinde koşmak değil. görevi dersini anlatıp çıkmak. bu mevzu güvenlik güçlerinin görevi. okul çıkışında kavga varsa gelecek. müdüryard. öğretmen öğrenci yada herhangi biri araması yeterli.

elime silah aldığımda suç sayılmayacaksa. polisle-öğretmen arasındaki maaş farkı çok değil ek-1000 tl + silah versinler öğretmen olarak o zibidileri ben yakalar karakola getirrim. siz oturun karakolda çay kahve için siz daha daha rahat olun.

Üst düzey kişilerin öğretmen olan eşleri akrabaları problemsiz çevrelerdeki okullardalar. Kendi ailelerinden biri zarar görmediği sürece de diğer öğretmenlerin ne çektiğini umursamazlar.
Etrafından it kopuğun eksik olmadığı okullarda da torpilsiz öğretmenler görev yapıyor. Kış saati uygulamasına geçilince ikili eğitim yapan okulların çıkışı hava karardıktan sonra. Okul önlerinde trafik iyice karışıyor.

faruk8542' Alıntı:
öğretmenlik mezunu olupta polis olmuş ve onları savunan bir arkadaşmısın sen yoksa. öğretmenin görevi dört beş zibidinin peşinde koşmak değil. görevi dersini anlatıp çıkmak. bu mevzu güvenlik güçlerinin görevi. okul çıkışında kavga varsa gelecek. müdüryard. öğretmen öğrenci yada herhangi biri araması yeterli.

elime silah aldığımda suç sayılmayacaksa. polisle-öğretmen arasındaki maaş farkı çok değil ek-1000 tl + silah versinler öğretmen olarak o zibidileri ben yakalar karakola getirrim. siz oturun karakolda çay kahve için siz daha daha rahat olun.

polıs falan degılım ...sana kos dıyen yok herkes ısını yapacak ama bende dahıl baskalaırnın yaptıkları ıs hakkında atıp tutmayalım ozaman...herseye toz pembe bakan bır meslektasımızsın sende galıba

Bıçaklanma olayında güvenlik zaafiyeti yokmuş :!: nedeni ise zaten polislerin olay yerinde olmasıymışş :!: sayın bakan böyle söyledi.

sınıfın ortasında bir ilköğretim öğrencisi evine gidip yemek bıçağını alıp öğretmeni öldürüyor ama ihmal yok. bakan olaya böyle bakıyorsa diyecek bir şey yok. bu MEB in hiç mi bir olayda suçu olmaz.

BBNET
Geri