Okullar hayat olsun okul yetkilisi isadmin girişi

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
okullar hayat olsun projesinin hangi okulun ne tür proje yaptığının web sayfasına aktarılmasıyla ilgili yazı geldi de.

http://okullarhayatolsun.meb.gov.tr/admin/ bu adrese girip kurumumuza ait bilgileri güncellememiz gerekiyor.

mail ile kullanıcı adı şifre gönderilmiştir diyor yazıda. okul müdürüyle web tabanlı meb eposta ya baktık gelen giden yok . duyuru etkinlik ve haber ekleniyor sanıyorsam. bu adrese girebilen varmı?

Sayın Hocam,

İl MEM'lerde Sistem Yöneticisi oluyor. İl Sistem Yöneticisi İlçe Sistem Yöneticilerine şifre veriyor. İlçe Sistem Yöneticileri de okul yöneticilerine şifre veriyor. Okul yöneticileri de bilgi girişini yapıyor.

Ayrıca yapılacak işlemler gönderilen yazıda resimlerle anlatılmış.

İyi çalışmalar.

sayın hocam ben ilçe yöneticisinin kim olduğunu bilmiyorum. ama yönetici arkadaş büyük olasılıkla bizi bulacak sanıyosam sonuçta hangi okulun güncelleme yapıp yapmadığını görebiliyor olması lazım. yazı geldi şimdi bekleyecez artık heralde .

Sayın Hocam,

21.05.2013 tarihine kadar şifrelerin gönderilmesi 31.05.2013 tarihine kadar güncellemelerin yapılması diyor.

İyi çalışmalar.

bize ilin gönderdiği yazıda okul mail adresi kullanıcı adı , kurum koduda şifre olrak verilmiş . Ama tam olarak ne güncelleyeceğiz, okul kartı falan tamam da duyuru haber falan ne işe yarayacak bu sistem

okullar hayat olsun projesi altında okullarda yapılan etkinlikler örneğin ses yarışması,voleybol turnuvası,bahçeye yapılan boyamalar,oyun alanları vb...etkinlikler sistemden giriş yapılarak paylaşılabilir. İldeki sorumlu arkadaş ilçelere şifre ve kullanıcı adı tanımlar;ilçedeki kişi de okullara bu kişilerin aynı zamanda girşleri kontrol etme yetkisine de sahiptir.

hocam bize verilen kullanıcı adı ve şifrei giriyorum. ama sayfa post ediyor tekrar giriş sayfası geliyor. sisteme girmiyor. kullanıcı adı şifre hatalıda demiyor. sistemede girmiyor

peki herhangi bir etkinlik yapmadıysak ne yapacağız? Bizde herhangi bir çalışma yok bu kapsamda

duygusuz' Alıntı:
peki herhangi bir etkinlik yapmadıysak ne yapacağız? Bizde herhangi bir çalışma yok bu kapsamda
ben de aynı şeyi merak ediyorum. okul yetkiliymişim. çalışma yoksa boş mu kalacak

explorer uyumluluk sorunundan dolayı açmıyordur. Adres satırırnın yanındaki uyumluluk görünümüne tıklarsanız giriş yapar.

BBNET
Geri