Evet az önce bir öğrencim girerken gördüm şaşırdım
Ben de denedim, en azından bizim okulda engel kalkmış. İyi olmuş, twitter'i öğrenme etkinliklerinde kullanan eğitmenler var bizde yasak olması anlamsızdı.

ortmenim' Alıntı::x arkadaşlar yukarıda bahsedilen yöntemler bilişimcilerin zaten bildiği yöntemler lütfen bunu internet ortamında paylaşıp öğrencilerin erişimine açmayın...
sonradan bizim kafamız ağrıyor...
öğrenciler google da araştırıp duruyorlar zaten girme yöntemlerini
ozlem22' Alıntı:eğitim amaçlı kullanıcaklarmış peh pehh..çocukların hepsi one directioncı justin biebercı olmuş..gündemde görüp paso o konular hakkında yazıp hary styles kimle öpüşmüş, justin hayranlarına neresini açmış onların resimlerine bakıcaklar artık okulda..yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.. bize uğraşıcak bi konu daha çıktı işte, işin yoksa nereye giriyolar napıyolar ne yazıyolar diye takip et..
zeybekd' Alıntı:ozlem22' Alıntı:eğitim amaçlı kullanıcaklarmış peh pehh..çocukların hepsi one directioncı justin biebercı olmuş..gündemde görüp paso o konular hakkında yazıp hary styles kimle öpüşmüş, justin hayranlarına neresini açmış onların resimlerine bakıcaklar artık okulda..yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.. bize uğraşıcak bi konu daha çıktı işte, işin yoksa nereye giriyolar napıyolar ne yazıyolar diye takip et..
Hocam yapmayın Allah aşkına işimiz ne bilişim teknolojileri öğretmeni olarak nereye nasıl girilmesi ve nasıl kullanılması gerektiğini biz öğreteceğiz tabi ki...
Öğrencilere aslında sosyal ağların yukarıda saydığınız şeyler için kullanılmaması gerektiğini beden eğitimi öğretmeni mi öğretecek ? Asıl işimiz teknolojiyi doğru kullandırmak değil mi? Neden bunları görevimiz değilmiş gibi algılıyorsunuz?