Okulda Twitter serbest!

Kodla Büyü

tdemirparmak

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evet az önce bir öğrencim girerken gördüm şaşırdım:) Ben de denedim, en azından bizim okulda engel kalkmış. İyi olmuş, twitter'i öğrenme etkinliklerinde kullanan eğitmenler var bizde yasak olması anlamsızdı.

sosyal medyayı öğrenciler kullanmıyormuş gibi davranıyoruz.görmezden geliyoruz.bilinçli sosyal medya kullanımı da öğretilmeli gençlere.

https ile de girsek açılmıyor..bu engel neden bazı yerlerde varken bazı yerlerde yok..ilginç gerçekten..

https ile giriş sayfasına geldim girişe bastım yasaklı dedi. Geri gel dedim face açtı.

güvenlik duvarı ile ilgili guncelleştirme yapılmıştır. heyecan yapmayın kısa süre sonra yine engelli olur :)

olllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppppppppppppppppppppppppppppi...................... :mrgreen:

facebook a giren arkadaşlar girdikten sonra gizlilik ayarlarından sol tarafta güvenlik bölümünü seçip güvenli gezinmeyi açarsanız istediğiniz zaman girebilirsiniz

:x arkadaşlar yukarıda bahsedilen yöntemler bilişimcilerin zaten bildiği yöntemler lütfen bunu internet ortamında paylaşıp öğrencilerin erişimine açmayın...
sonradan bizim kafamız ağrıyor...

öğrenciler google da araştırıp duruyorlar zaten girme yöntemlerini

ortmenim' Alıntı:
:x arkadaşlar yukarıda bahsedilen yöntemler bilişimcilerin zaten bildiği yöntemler lütfen bunu internet ortamında paylaşıp öğrencilerin erişimine açmayın...
sonradan bizim kafamız ağrıyor...

öğrenciler google da araştırıp duruyorlar zaten girme yöntemlerini

Sayın hocam bize engel koyuyorlar, facebook twitter gibi sosyal ağlara bağlanamıyoruz, çocuklara doğru kullanımını anlatamıyoruz diye yakınıyoruz sonra da çocukların kullanımını siz engellemeye çalışıyorsunuz tezatlık yok mu acaba ? Öğrencilere engel olacağımıza nasıl kullanmaları gerektiğini anlatalım bence...

Arakadaşlar Bilişim Teknolojileri zorunlu olsun Twitter eylemimize desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen son 24 saat kısmından bu konuyu takip edip destek verelim

eğitim amaçlı kullanıcaklarmış peh pehh..çocukların hepsi one directioncı justin biebercı olmuş..gündemde görüp paso o konular hakkında yazıp hary styles kimle öpüşmüş, justin hayranlarına neresini açmış onların resimlerine bakıcaklar artık okulda..yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.. bize uğraşıcak bi konu daha çıktı işte, işin yoksa nereye giriyolar napıyolar ne yazıyolar diye takip et..

ozlem22' Alıntı:
eğitim amaçlı kullanıcaklarmış peh pehh..çocukların hepsi one directioncı justin biebercı olmuş..gündemde görüp paso o konular hakkında yazıp hary styles kimle öpüşmüş, justin hayranlarına neresini açmış onların resimlerine bakıcaklar artık okulda..yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.. bize uğraşıcak bi konu daha çıktı işte, işin yoksa nereye giriyolar napıyolar ne yazıyolar diye takip et..

Hocam yapmayın Allah aşkına işimiz ne bilişim teknolojileri öğretmeni olarak nereye nasıl girilmesi ve nasıl kullanılması gerektiğini biz öğreteceğiz tabi ki...

Öğrencilere aslında sosyal ağların yukarıda saydığınız şeyler için kullanılmaması gerektiğini beden eğitimi öğretmeni mi öğretecek ? Asıl işimiz teknolojiyi doğru kullandırmak değil mi? Neden bunları görevimiz değilmiş gibi algılıyorsunuz?

zeybekd' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

Hocam yapmayın Allah aşkına işimiz ne bilişim teknolojileri öğretmeni olarak nereye nasıl girilmesi ve nasıl kullanılması gerektiğini biz öğreteceğiz tabi ki...

Öğrencilere aslında sosyal ağların yukarıda saydığınız şeyler için kullanılmaması gerektiğini beden eğitimi öğretmeni mi öğretecek ? Asıl işimiz teknolojiyi doğru kullandırmak değil mi? Neden bunları görevimiz değilmiş gibi algılıyorsunuz?

sosyal ağ ucu bucağı açık bi alan, çocuklara beğendiğiniz şarkıcıların sayfasını takip etmeyin, uygunsuz resimlerine bakmayın mı dicez..komik olmayın..bakma desek de bakarlar zaten..ya da tesadüfen görürler..gitsin evinde girsin facebook'a twitter'a, okulda bunlarla uğraşmak istemiyorum ben..

BBNET
Geri