finefrenzy
Aktif Üye
Güncelleme vs mı var acep? Youtube, Face hepsi açılyor!
pointer' Alıntı:hani youtube açılıyordu zalımlarbiran gerçekten umut ettim.
yalnız youtube kesinlikle açık olmalı en azından öğretmene, burdaki kadar eğitim materyali hiçbir yerde yok. özellikle hatalarla vs. karşılaşınca çok yararlı oluyor.
elf.krc' Alıntı:peki izin vermeli mi öğrencilere ayarını tutturabilirler mi bu özgürlüğün?
HamzaReis' Alıntı:elf.krc' Alıntı:peki izin vermeli mi öğrencilere ayarını tutturabilirler mi bu özgürlüğün?
Cidden bu kısıtlamalar var diye öğrencilerin girmediğini mi düşünüyorsunuz.Bal gibi hepside telefonlarından özgürce,rahatça giriyorlar zaten.Net paket kampanyalarını var alıyorlar facebook,twitter vs her neyse işte giriyorlar.Mağdur olan burada öğrenci değil.Okulda ki öğretmen ve personeldir.
meilcese' Alıntı:Konu ile ilgilenilmektedir.
meilcese' Alıntı:Konu ile ilgilenilmektedir.
sinek101' Alıntı:meilcese' Alıntı:Konu ile ilgilenilmektedir.
Sayın arkadaşım bakanlıktan olduğunuz anlaşılıyor 2 yıllık uzatan eğitim çanakkalede okuyorum comu işletmede yav el insaf devletin sitesini devletin üniversitesini yasaklamışsınız çok mu görüyorsunuz ders izlemeyi bize oradan korkmayın illegal hiç bir şey yapmıyorum, 25 senesini bu kuruma veren birisi olarak herhalde oradan ders izlemeyi bana çok görmezsiniz sizin insiyatifinize bırakıyorum...
netman' Alıntı:Bence bu engelleme öğretmenler ve öğrencilerin bilişim konusunda özelliklede VPN-RDS-DNS-PROXY bilimum uzaktan bağlantı-özel ağ konularında kendilerini geliştirmeleri için gizli bir projeydiuhaha:
Konuya mevzu olan kişilerin belirtilen konularda yeterli seviyeye geldiklerine inanılarak proje sonlandırılmıştır.uhaha: