baynadir' Alıntı:bizim okulda kimse karışmıyor öğretmenin nasıl geldiğine ama benim felsefeme uymuyor kot ve por ile gelmek...
bana göre öğretmende öğrencide okula düzgün ve itibarı olacak, karşısındakinde ilk bakışta iyi bir düşünce bırakacak şekilde gelmeli...
uzaktan baktığımda kimin öğretmen, kimin okulun hizmetlisi olduğunu veya velimi olduğunu anlayabilmeliyim diye düşünüyorum...
ha okul dışında kesinlikle takım giymem ve sevmemama herşeyin bir yeri ve adabı olmalı...
serbest giden arkadaşların düşüncelerini yargılamak bana düşmez sadece kendimce fikrimi beyan ettim...
hangi okulmuş o öyle biz de gelelim :+1:hozgulen' Alıntı:bizim okulda 50 öğretmen var takım elbise sadece müdür giyiyor
svbarut' Alıntı:hangi okulmuş o öyle biz de gelelim :+1:hozgulen' Alıntı:bizim okulda 50 öğretmen var takım elbise sadece müdür giyiyor
sadoo_' Alıntı:baynadir' Alıntı:bizim okulda kimse karışmıyor öğretmenin nasıl geldiğine ama benim felsefeme uymuyor kot ve por ile gelmek...
bana göre öğretmende öğrencide okula düzgün ve itibarı olacak, karşısındakinde ilk bakışta iyi bir düşünce bırakacak şekilde gelmeli...
uzaktan baktığımda kimin öğretmen, kimin okulun hizmetlisi olduğunu veya velimi olduğunu anlayabilmeliyim diye düşünüyorum...
ha okul dışında kesinlikle takım giymem ve sevmemama herşeyin bir yeri ve adabı olmalı...
serbest giden arkadaşların düşüncelerini yargılamak bana düşmez sadece kendimce fikrimi beyan ettim...
sivil giyinip gittiğimizde itibarsız mı oluyoruz yani. Ve senin felsefene göre sizin okula sivil gelen hocaların hiç bir itibarı yok sana göre tabi. yargılamak bana düşmez deyip sivil gelenlere resmen itibarsız diyorsun yanlış! tabi bu da benim düşüncem biraz eleştirel oldu ama düşünce işte.