omerhalil61
Üye
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zaman önce kodlamasını yaptığım okul zil programını tamamladım. Bir kaç eksik özelliklerini hallettikten sonra kendi okulumda denedim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Program hakkında;
Yukarıda belli başlı özelliklerini yazmaya çalıştım. Beğenip kullanan olabilir diye buraya bırakıyorum. Yorumlarınızı da bekliyorum
Uzun zaman önce kodlamasını yaptığım okul zil programını tamamladım. Bir kaç eksik özelliklerini hallettikten sonra kendi okulumda denedim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Program hakkında;
- 18 saate kadar zil saati eklenebilir.
- Programın bilgisayar başladığında otomatik olarak açılması ayarlanabilir. (Antivirüs programını ayar yapana kadar devre dışı bırakıp Ayarlar => Başlangıca Ekle yaparsanız sorun çıkmayacaktır.)
- Öğrenci, öğretmen ve çıkış zil sesleri ayarlaması yapılabilir. Ayrıca İstiklal Marşı, Saygı Duruşu, Siren veya özel bir ses de eklenebilir.
- Bir güne girilen zil saatleri tüm hafta içine veya hafta sonuna kopyalanabilir.
- Seçili günü silme, haftayı silme veya hafta sonunu silme yapılabilir.
- Ana ekranda çalmış olan zil saatleri vurgulanarak sıradaki saat belirginleştirilmiştir.
- Haftanın hangi günlerinin aktif olacağı seçilebilir.
- Zil seslerinin kaç saniyesinin çalınacağının ayarlaması yapılabilir.
- Program açıkken durumu aktif veya pasif durumuna getirilebilir.
Yukarıda belli başlı özelliklerini yazmaya çalıştım. Beğenip kullanan olabilir diye buraya bırakıyorum. Yorumlarınızı da bekliyorum