Arkadaşlar merhaba lar acaba benim okulun sitesi günlük kullanım süresi düşük te acaba sebebi ne olabilir
hocam web sayfasınının güncellemelerindede çocuk resmi dolu nasıl olacak.okulda yapılan programların fotolarında hep cocuklar varÇocukların resimlerini velilerinin izni olmadan web sitenizde yayınlamayın. Şikayet olduğu anda başınız ağrır.
üst sırlarada yer alıyorsunuzgünlük kullanım süresi fazla olunca ne olacak![]()
Hocam okullara konu ile alakalı bir yazı göndermişlerdi(Kişisel verilerin korunması). Çözüm olarak velilerden çocukların resimlerini kullanmak için izin yazıları vb işlem yapan arkadaşlar olmuştu.hocam web sayfasınının güncellemelerindede çocuk resmi dolu nasıl olacak.okulda yapılan programların fotolarında hep cocuklar var
hocam fotoğraf galerisi linki vereceksiniz yukarıdaki açılan menüdenhocam dışardan giriş daha etkili aynen..
bu arada bende okul web sayfasına her sınıfın resmini atmak isityorum ama nasıl olacak yapamadım..sınıflarımız diye bir menü var..menüde 5a 5b...diye linkler var ama resimleri nasıl bağlantı kuracam çözemedim
Nasil yani etiket olarak meb oyun mu yazıyor larGoogle amcaya Meb oyun yazınca hangi okul siteleri çıkıyorsa o site hep üstte olur
süpermişGoogle amcaya Meb oyun yazınca hangi okul siteleri çıkıyorsa o site hep üstte olur
Arkadaşlar merhaba lar acaba benim okulun sitesi günlük kullanım süresi düşük te acaba sebebi ne olabilir
Mudur ill siralarda olmak istiyor ve bunun paylasimla olacagini saniyor. Bizim boyle bir sorumluluvumuz yok diyemiyorsunOkul için sosyal medya sayfaları açmak etkili oluyor hocam. Kimsenin aklına okul web sitesini ziyaret etmek gelmez, ama sosyal hesabında karşısına çıkarsan merak edip tıklar.
Ben de bu sebeple face, instagram ve youtube kanalları açmıştım okulum için, günlük 10-20 olan tıklanma sayısı 300-400 lere çıkmıştı.
Türkiye genelinde ilk 100'e girdik, okuldan nezaketen bir teşekkür beklerken o sayfaların kapatılması istendi. O gün bugündür hevesim kaçtı bıraktım site işlerini.
Bunca tecrübeden sonra demem o ki, çokta kasma yani..