okul web sitesi yenileme

Kodla Büyü

undomiel

Site Gezgini
arkadaşlar okulumun web sitesi 2 yıl önce başka bi arkadaş tarafından yapılmış.ftp şifresini unutmuş meb yönetime girilemediği için şifreyi alamıyorum.bu siteyi tamamen yenilemek istiyorum nasıl eski siteyi silebilirim web sitesi yapma konusunda yetersizim dreamweaverla siteyi yeniden oluşturmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun delirmek üzereyim :? :cry:

hocam delirmekle çözemezsiniz öncelikle sakin olun. site meb.k12 alan adıysa http://www.meb.k12.tr/ sitesinde okul şifrenizle girip yeni bir ftp şifresi isteyebilirsiniz. ondan sonra bu forumda bulunan hazır şablonlardan birini alın ve koloayca gerekli yerleri değiştirip ftp'ye atın. tekıldığınız yerde yeniden mesaj çekin

çok teşekkürler hocam sonunda ftp şifresini bulabildim.tavsiyenizle siteyi yenilemeye başlayacam tekrar teşekkürler :)

hocam hazır şablonlardan bi kaç tane bulabildim ama güncellerken biraz problem yaşadım :( bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

undomiel' Alıntı:
hocam hazır şablonlardan bi kaç tane bulabildim ama güncellerken biraz problem yaşadım :( bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
nasıl bir problem yaşadınız. anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşlar benim okulumun sitesi de başkası tarafından yapılmış özel host ve domain alınmış.Ancak asp tabanlı ve bilgiler çok eski.Bunu güncellemektense yeniden yapmayı ve forumda yayınlanan şablonlardan birini kullanmayı düşünüyorum ancak bu hostu mu kullaniim yoksa boşuna para yatırmaya gerek yok mebe mi atayım bilemedimm.sonuçta html olcak.

BBNET
Geri