Okul web sayfasında kullanmak için Joomla 1.7 tema

Kodla Büyü

slene1137

Site Gezgini
Okul web sayfasında kullanmak için Joomla 1.7 temalar içerisinde bildiğiniz veya sizde var ise göndere bilecek bir arkadaş var mı acaba?

harika bir tema birde üst bannere meb amblemi, okulun ismi, bulunduğun ili vs. ekledinmi olay bitiyor

örnek

Ekli dosyalar

• siteground-j16-9.zip
    siteground-j16-9.zip
    321.7 KB · Görüntüleme: 685
  • headerimg.jpg
    headerimg.jpg
    17.3 KB · Görüntüleme: 2,135
Hocam teşekkür ederim bu akşam verdiğiniz temayı deneyeceğim. Sizin elinizde daha fazla çeşit var ise onları da gönderirseniz sevinirim.

üç maymun' Alıntı:
harika bir tema birde üst bannere meb amblemi, okulun ismi, bulunduğun ili vs. ekledinmi olay bitiyor

örnek
hocam denedim verdiğiniz şablonu, görsel açıdan şahane bir şablon, yalnız 3 sütunlu bir şablona daha çok ihtiyacım var.

Hocam bence 1.7 ye geçmek için henüz erken eklenti desteği çok az siteyi kurdunuz nasıl geliştireceksiniz peki

üç maymun' Alıntı:

örnek
hocam zaten ben kendimi geliştirmek için yapıyorum. Ama görsel açıdan da güzel olmasını istiyorum. Bu arada orjinal sitesinden baktım 3 sütünlüymuş şablon tekrardan teşekkür ederim...

Arkadaşlar bunun menülerini nasıl hareket ettirebiliriz :) Yani üzerine gelince hemen yanında görünsün o menü ile alakalı linkler.

Yapılıyor fakat bu hazırlar kadar güzel olmuyor :) Ya da benim yaptıklarım öyle oluyor :lol:

aakcakaza' Alıntı:
tema güzelmiş, artisteer ile de yapılabiliyor aslında.

Yapılmasına yapılıyor da, neden bizim yaptıklarımız hiç benzemiyor buna :) Bunlar başka bir taktik mi kullanıyor. Yok mu bir Allah'ın sevgili kulu bize bu gibi temalar yapması öğretecek :)

artisteer ile denemedim ama dediğiniz gibi yapılabilir
artisteerda yaptığımızda modül pozisyonları otomatik mi ayaralanıyor yoksa biz müdahele ediyomuyuz

BBNET
Geri