confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 24 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar okul web sitesine video ekleyen var mı? En fazla kaç dk.lık ya da kaç MB lık video ekleyebiliyoruz?
Arkadaşlar okul web sitesine video ekleyen var mı? En fazla kaç dk.lık ya da kaç MB lık video ekleyebiliyoruz?
C cahraz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 747 24 Şubat 2015 #2 forumda aramayı kullanarak daha gece 5 video attım.bazıları 100 mb lık;google drive kullan hocam forumda var. yardımcı oluruz.
forumda aramayı kullanarak daha gece 5 video attım.bazıları 100 mb lık;google drive kullan hocam forumda var. yardımcı oluruz.
confrere Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 371 24 Şubat 2015 #3 cahraz' Alıntı: forumda aramayı kullanarak daha gece 5 video attım.bazıları 100 mb lık;google drive kullan hocam forumda var. yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim hocam, bakıcam..
cahraz' Alıntı: forumda aramayı kullanarak daha gece 5 video attım.bazıları 100 mb lık;google drive kullan hocam forumda var. yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim hocam, bakıcam..