K kadir5802 Site Gezgini Mesajlar 45 1 Aralık 2011 #1 Okulların kullanabileceği web tasarım şablonu; Yorumlarınızı bekliyorum.. Ekli dosyalar web_site_sablonu.rar web_site_sablonu.rar 953.7 KB · Görüntüleme: 1,525
sunny Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 1 Aralık 2011 #2 Sade ve şık olmuş, yukarıdaki menü arka planı olarak sarı yerine başka renk kullansanız benim zevkime daha uygun olurdu, elinize sağlık
Sade ve şık olmuş, yukarıdaki menü arka planı olarak sarı yerine başka renk kullansanız benim zevkime daha uygun olurdu, elinize sağlık
K kadir5802 Site Gezgini Mesajlar 45 1 Aralık 2011 #4 sunny' Alıntı: Sade ve şık olmuş, yukarıdaki menü arka planı olarak sarı yerine başka renk kullansanız benim zevkime daha uygun olurdu, elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler öneriniz için.Dediğiniz yerin rengini değiştirdim.Kolay gelsin.
sunny' Alıntı: Sade ve şık olmuş, yukarıdaki menü arka planı olarak sarı yerine başka renk kullansanız benim zevkime daha uygun olurdu, elinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler öneriniz için.Dediğiniz yerin rengini değiştirdim.Kolay gelsin.
O orlin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 495 1 Aralık 2011 #5 güzel olmuş hocam.yedekledim lazım olabilir.
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 1 Ocak 2012 #12 indirdim inceleyelim, tşkr.. yine de emeğinize sağlık..