arkadaşlar ihl proje okullarının tanıtımı için hazırladığınız afiş örnekleri var mı?
Son düzenleme:
Müdürünüz ve din öğretiminden sorumlu şube müdürünüz uyumuş herhalde! 15 hazirana kadar bitirdik bile, okulların sitelerinde var hocam, oralardan örneklerini görüp yapabilirsiniz.arkadaşlar ihl proje okullarının tanıtımı için hazırladığınız afiş örnekleri var mı?
Okul tanıtımı için broşür örneği olan var mı?Merhaba, okul tanıtımı için broşür hazırlayan var mi?
Reklamcıya yaptırsınlar sayın hocam. Biz enerjimizi kendi işimize versek daha iyi olur sankiOkul tanıtımı için broşür örneği olan var mı?
bunlara da bir bak hocamOkul tanıtımı için broşür örneği olan var mı?
Hocam teşekkür ederim çok. Yener hocamın gönderdikleri üzerinden gidicem. Çok sağolunHocam Adobe İllustartor ile tasarlamıştım. Begenirseniz ai, eps, svg formatlarını gönderebilirim
Hocam çok teşekkür ederimbunlara da bir bak hocam
gençlik merkezi ile açılan kurslarda malzeme desteği oluyıor mu hocamKodlama eğitimi için broşür yapmıştım. İşinize yarar mı bilemedim.
TeşekkürlerKodlama eğitimi için broşür yapmıştım. İşinize yarar mı bilemedim.
Proje bütçesinden istediğinizi alabilirsiniz hocam.gençlik merkezi ile açılan kurslarda malzeme desteği oluyıor mu hocam