Okul Sosyal Medya Hesaplarını Okulunuzda BT/BÖTE Öğretmeni Mi Yönetiyor? Anketi

Kodla Büyü

Okulun sosyal medya hesaplarını siz mi yönetiyorsunuz?

• Evet, tamamen ben yönetiyorum

Oy: 42 23.7%
  • Ben ve başka bir öğretmen, idare vb. ortak yönetiyoruz.

Oy: 24 13.6%
  • Hayır ben yönetmiyorum.

Oy: 111 62.7%

• Kullanılan toplam oy
    177
Okul sosyal medyasını yönetene haftada 2 saat ek ders yazsalardı size bırakmazdı kimse o işi.
Günlük hayatımda günde 5 dakika bile ayırmıyorum sosyal medyaya, ama hiç çıkmayan (derste bile) öğretmen var. Bırakın onlar yapsın.
Daha da iyisi eğitim bakanlığının sosyal medyası olan okullara soruşturma açması lazım. Sosyal medya demek kişisel veri demek, okul sitesindekiler kişisel veri de sosyal medyadakiler ne?

Hocam önceki okulumda sosyal medya işlerini idare yapardı bu sene yeni okulda öğretmene yüklüyorlar bu görevi. Ben bu dönem YOS değilim, bu sosyal medya görevleri kime ait?
almak zorunda değilsiniz baştan sorumluluk kabul etmediğinizi idarenin şifresiyle okulda gireceğinizi belirtin zoraki girmen gerekirse kişisel hiç bir hesaptan giriş yapmayın şikayet ve mahkemelik durumda arkanızda kimse durmuyor çünkü

Kaynak kitap yasak sonuç alınıyor mu evet alınıyor
Deneme sınavı da yasak ama yapılıyor mu yapılıyor
Ee bağış da yasak okullara isteniyor mu isteniyor
Meb in yaptığı işlere akıl ermiyor . Telefonla girmeyin derse deniyor müdür diyor etkinlikleri çekelim mem de görüyor bunu
Bir yerde bi sıkıntı var ama .....

Hocam ben de öyle biliyorum da hatta okulda BT öğretmeni gitmiş başka bir zümreye vermişler o da bana şifreleri attı ve durumu anlattı. Ben de öyle düşünüyorum sadece okul web sitesi bize ait. Bir de bilişimcilere her yerde foto çektirmeleri. Sanki sadece akıllı tel biz de var...
okul web siteside size ait değil tek başınıza, komisyon olur siz en son yükleme yayınlama yaparsınız. Her şeyi siz yaparsanız kimse hayır demez.

ilksms
Geri