tkavcan' Alıntı:Arkadaşlar okul sitesini güncelleyeceğim. Yönetim panelinde e posta adresi ve şifre istiyor.. Bunu İl mem den mi alacam ?
tkavcan' Alıntı:Okuldaki bilgisayarlar ve internet çok yavaş. Şimdi evimde kendi pc de halledeyim diyorum.. Mesela yarın Okul müdür yardımcısını arayıp okulun e posta adresini ve şifresini istemem normal olur mu peki ?
tkavcan' Alıntı:Anladım hocam.. Çok tşk ettim.. Bide sitede ne gibi düzenlemeler yapabilirim.. Hani kurumdaki öğretmen ve personeller sayfasını güncelleyecem.. okul adres ve bilgileri de olur.. başka neler yapılabilir?
Kendi mail adresimi tanımlanmak mantıklı mı ki.s Yeni atandığım için bilmediğimden soruyorum. Hani idarenin saçma tepkisiyle karşılaşmam demi?EğitimTR' Alıntı:okul kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapın(okul müdürü bilir) sonra kullanıcılardan kendi mail adresinizi ve şifresinizi tanımlayın artık mail adresinizle girersiniz..
tkavcan' Alıntı:Kendi mail adresimi tanımlanmak mantıklı mı ki.s Yeni atandığım için bilmediğimden soruyorum. Hani idarenin saçma tepkisiyle karşılaşmam demi?EğitimTR' Alıntı:okul kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapın(okul müdürü bilir) sonra kullanıcılardan kendi mail adresinizi ve şifresinizi tanımlayın artık mail adresinizle girersiniz..
biltek2007' Alıntı:tkavcan' Alıntı:Kendi mail adresimi tanımlanmak mantıklı mı ki.s Yeni atandığım için bilmediğimden soruyorum. Hani idarenin saçma tepkisiyle karşılaşmam demi?EğitimTR' Alıntı:okul kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapın(okul müdürü bilir) sonra kullanıcılardan kendi mail adresinizi ve şifresinizi tanımlayın artık mail adresinizle girersiniz..
Hocam yeni atandıysanız şu önerimi dikkate alınız. Her yayınladığınız haber için aylık rapor hazırlayınız. Ve okuldaki Web komisyonundaki arkadaşlara imzalatınız. Böylelikle sıkıntı çıkmayacaktır. Her yayınladığınız haberden sonra da okul müdürüne kontrol etmesini söyleyiniz. Şunu yayınladım. Şöyle yazdım vs. Zaten belli bir süre sonra odaya girdiğinizde refleks olarak okul sitesine bakacaklardır. Onların onayı önemli. İmzalar da tabi.
Kendi e-postanızın tanımlanması demek, sizin yayınladığınız haberlerin siz tarafından yayınladığını gösteriri. Malum okul e-postasıyla aldığınız şifrenin okul müdüründe olması gerekmekte. Loglar tutulsa da Okul idaresi bir değişiklik yaptığında hoş olmayan bir durumla karşılaşmazsınız.
biltek2007' Alıntı:tkavcan' Alıntı:Kendi mail adresimi tanımlanmak mantıklı mı ki.s Yeni atandığım için bilmediğimden soruyorum. Hani idarenin saçma tepkisiyle karşılaşmam demi?EğitimTR' Alıntı:okul kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapın(okul müdürü bilir) sonra kullanıcılardan kendi mail adresinizi ve şifresinizi tanımlayın artık mail adresinizle girersiniz..
Hocam yeni atandıysanız şu önerimi dikkate alınız. Her yayınladığınız haber için aylık rapor hazırlayınız. Ve okuldaki Web komisyonundaki arkadaşlara imzalatınız. Böylelikle sıkıntı çıkmayacaktır. Her yayınladığınız haberden sonra da okul müdürüne kontrol etmesini söyleyiniz. Şunu yayınladım. Şöyle yazdım vs. Zaten belli bir süre sonra odaya girdiğinizde refleks olarak okul sitesine bakacaklardır. Onların onayı önemli. İmzalar da tabi.
Kendi e-postanızın tanımlanması demek, sizin yayınladığınız haberlerin siz tarafından yayınladığını gösteriri. Malum okul e-postasıyla aldığınız şifrenin okul müdüründe olması gerekmekte. Loglar tutulsa da Okul idaresi bir değişiklik yaptığında hoş olmayan bir durumla karşılaşmazsınız.
biltek2007' Alıntı:Hocam BTR gelengesini baştan bir okumanızı öneririm o vakit. Çünkü bu web komisyonu sene başı öğretmenler kurulunda belirlenir. Ve okul sitesinden bu arkadaşlar sorumludur.
biltek2007' Alıntı:Hocam sene başında kurulmuş olması gerekiyor. Okul idaresi kuracak. Başkası yok bunun![]()
hocam komisyonu kurun. Burada amac sizin problem çıktığında tek başına kalmamanız. Aylık raporları imzalatın bir dosyada bulunsun.antipc' Alıntı:Bu komisyona uygun çalışan var mı arkadaşlar? Ya da uygulayan okul? Müfettişlerin dahi haberi yok gibi. İdareciler de bilmiyor durumu. Ben okulda BT öğretmeniyim, senebaşında yaparım dedim ama hiç vaktim olmadı. Hatırlatmamız lazım mı?
biltek2007' Alıntı:hocam komisyonu kurun. Burada amac sizin problem çıktığında tek başına kalmamanız. Aylık raporları imzalatın bir dosyada bulunsun.antipc' Alıntı:Bu komisyona uygun çalışan var mı arkadaşlar? Ya da uygulayan okul? Müfettişlerin dahi haberi yok gibi. İdareciler de bilmiyor durumu. Ben okulda BT öğretmeniyim, senebaşında yaparım dedim ama hiç vaktim olmadı. Hatırlatmamız lazım mı?