okul sitesine dosya gönderemiyorum

Kodla Büyü

banueren

Aktif Üye
okul sitesini güncellemek için okul sitesine dosya göndermeye çalışıyorum ama bağlantı kuramıyorum. acaba meb bağlantısı olmadığı için mi kabul etmiyo. bilgisi olan var mı?

onureren' Alıntı:
okul sitesini güncellemek için okul sitesine dosya göndermeye çalışıyorum ama bağlantı kuramıyorum. acaba meb bağlantısı olmadığı için mi kabul etmiyo. bilgisi olan var mı?
meb in ftp sine dosya göndermek için bağlantının meb den yadan evden olması fark etmez. başka bir sorun vardır

hocam öncelikle araçlar menüsünden gelişmiş sekmesinden "pasif ftp kullan" kutucuğu seçili ise onu kaldırın. Sorun devam ederse meb.k12.tr yönetim panelinden okul ilsis şifresiyle giriş yapıp ftp şifrenizi kontrol edin. Bizdeki sorun şifre sorunuydu. Çeşitli ftp programları deniyorduk giriş yapamıyorduk. meb.k12.tr yönetim panelinden giriş yapıp yetkililere mail attık müd. yard. beraber.daha sonra sorun düzeldi. Gelen cevapta dosya gönderim ayarlarımızın kapalı olduğu yazıyordu.

okul türlerinin belirlenmesi ve yeni kurum kodlarının belirlenmesi esnasında bi aksaklık meydana geldiği için
girilemediğini öğrenmiştim en son,
diğer sorunlar giderildikten sonra en son düzeltecekleri bi işmiş,
okul web siteleri yönetim panelindeki aksaklık....

çok teşekkür ederim hocam aslında ben de öyle düşünmüştüm. meb web yönetim paneline ilsis şifresiyle girildiğine göre web sitelerinde de okulların ayrılmasıyla ilgili çalışma olacaktır. bizim müdürün bile kafası karışmış bu ilsis şifrelerinden :) bizim okul hem ilkokul hem de ortaokul olacak da, iki binamız olduğu ve kasaba okulu olduğumuz için.

beraber.daha sonra sorun düzeldi. Gelen cevapta dosya gönderim ayarlarımızın kapalı olduğu yazıyordu.
g.gif

hocam sitenin kotası dolmuştur. aynı problem bizim okulda da vardı. sitedeki bazı dosyaları sildim. güncelleme yapabildim

BBNET
Geri