Okul sitesindeki haberleri, duyuruları velilere yollamak

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar, konu ile ilgili biraz inceledim ama pek bir şey bulamadım, bazı velilerimiz okul sitesini sürekli ziyaret edemeyeceklerinden yeni haber eklendikçe okul sitesinde yayınlanan duyuruların, haberlerin kendisine mail veya mesaj ile gönderilmesini istiyor, böyle bir şey nasıl yapılır, hiç yapan arkadaş var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Sayın hocam, MEBWeb'den böyle bir şey yapamazsınız. Ama eğer o velilerin e-posta adresini alırsanız, haber duyuruyu ekledikten sonra toplu olarak e-postayı kendiniz elle gönderebilirsiniz.
Şu anki aşamada başka çaresi yok gibi görünüyor.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam, MEBWeb'den böyle bir şey yapamazsınız. Ama eğer o velilerin e-posta adresini alırsanız, haber duyuruyu ekledikten sonra toplu olarak e-postayı kendiniz elle gönderebilirsiniz.
Şu anki aşamada başka çaresi yok gibi görünüyor.
:+1:

BİR SMS ŞİRKETİ İLE ANLAŞIP TOPLU SMS GÖNDEREBİLİRSİNİZ HOCAM. YENİ DUYURU OLDUKÇA SMS ATABİLİRSİNİZ.

sosyal medya kullanıyorlarsa eğer, okul adına bir sayfa oluşturup, velileri oradan da bilgilendirebilirsiniz.

Ama bence hiç gerek yok :)

Siteden çıktı alıp velilerin evlerine götürelim. Hem de okuyuverelim. Yazık yorulmasınlar.

Mebapp okul sitesi uygulaması diye android uygulama var.Eğer kullanabilme imkanları varsa telefonlarında,o uygulamayı indirip okulu seçsinler.Siz güncelleme yaptığınızda telefonda uyarı verir.Ben kullanıyordum sildim.

BBNET
Geri