Okul Sitesi - Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Kodla Büyü
muhtemelen hatalar vardır hocam, bi kaç farklı templateden editleme yaptığım için gözden kaçan kısımlar olmuştur. O yüzden zaten farklı gözlerden bakılırsa daha kolay farkedilir diye konuyu açtım.

KöfteHoRr' Alıntı:
muhtemelen hatalar vardır hocam, bi kaç farklı templateden editleme yaptığım için gözden kaçan kısımlar olmuştur. O yüzden zaten farklı gözlerden bakılırsa daha kolay farkedilir diye konuyu açtım.
hocam siz nıye yoksunuz ogretmenlerımız kısmında bnce orda hata war :D

ben görevlendirme çalışıyorum hocam burda, o yüzden personel kısmına sadece okulun kadrolu öğretmenlerini koydum. Web yayın ekibindeki arkadaşlarında henüz fotoğraflarını çekemediğim için koyamadım. Yakalayabilirsem şayet orda olacak sadece :D

KöfteHoRr' Alıntı:
ben görevlendirme çalışıyorum hocam burda, o yüzden personel kısmına sadece okulun kadrolu öğretmenlerini koydum. Web yayın ekibindeki arkadaşlarında henüz fotoğraflarını çekemediğim için koyamadım. Yakalayabilirsem şayet orda olacak sadece :D
:)

mb1984' Alıntı:
hocam bence menüdeki yazı tipini değiştirsen daha güzel olur....
açıkçası çok fazla seçenek denedim aslında hocam, klasik kullanmak istemedim ama beğendiğim hiçbir yazı tipinde de dil desteği bulamadım, en son eleye eleye bu kaldı elimde.

sizin var mı önereceğiniz bi yazı tipi?

Hocam tasarımınız çok şık duruyor bence. Ama menülerde kullandığınız fontu bence açıklama yazılarındaki fontla aynı yapmalısınız. Fazla çeşitlilik bütünlüğü bozuyor bence. Ama genel tasarımınız çok şık gözüküyor.

BBNET
Geri