1 123456 Aktif Üye Mesajlar 179 30 Eylül 2007 #1 kaç kişi siteyi ziyaret eti şeklinde bi sayaç arıyorum yardımcı olursanız sevinirm.
SoftGe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 30 Eylül 2007 #2 hocam www.zirvedeolanlar.com bu site sayac hizmeti veriyor. üye olup kodu sitene ekle yeterli
hanedantr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 569 30 Eylül 2007 #4 reklamsız olan dah baska bir yer yokmu acaba
P processor Aktif Üye Mesajlar 211 1 Ekim 2007 #6 www.filanca.com sayaçta reklam yok. hem sayaç hem ip gösteriyor...
Gezgin-® Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 345 1 Ekim 2007 #7 arkadaşım yanlış anmalada; sayfanın tabanını demeden millet nasıl yardımcı olsun. asp mi php mi ?
P processor Aktif Üye Mesajlar 211 1 Ekim 2007 #8 arkadaşlar yeni bir başlık açmıyım dedim ama umarım gören olur,asp tabanlı sayfama takvim koymak istedim ama içime sinen bulamadım. hep amele işi ve sitene ekle, ya da reklam içeren takvimler elinde olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim :roll:
arkadaşlar yeni bir başlık açmıyım dedim ama umarım gören olur,asp tabanlı sayfama takvim koymak istedim ama içime sinen bulamadım. hep amele işi ve sitene ekle, ya da reklam içeren takvimler elinde olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim :roll:
T tati Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 809 1 Ekim 2007 #9 asp script istiyorsan göndereyerim www.mericso.k12.tr ye bak beğenirsen yolluyayım tabi server ın asp desteği varsa.
asp script istiyorsan göndereyerim www.mericso.k12.tr ye bak beğenirsen yolluyayım tabi server ın asp desteği varsa.