ejdeharr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 19 Ekim 2010 #1 psd'si ekte. Ekli dosyalar BANNER.rar BANNER.rar 429.9 KB · Görüntüleme: 231 BANNER.jpg 102.3 KB · Görüntüleme: 1,147
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,051 19 Ekim 2010 #5 Güzel olmuş, yalnız arkaplandaki okul fotoğrafının sağ tarafına doğru bir eğrilme var gibi. Yanlış mı görüyorum acaba?
Güzel olmuş, yalnız arkaplandaki okul fotoğrafının sağ tarafına doğru bir eğrilme var gibi. Yanlış mı görüyorum acaba?
ejdeharr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 529 20 Ekim 2010 #7 omd' Alıntı: Güzel olmuş, yalnız arkaplandaki okul fotoğrafının sağ tarafına doğru bir eğrilme var gibi. Yanlış mı görüyorum acaba? Genişletmek için tıkla ... Aynen dediğin gibi , okul resmi tam karşıdan değil de hafif çaprazdan çektim , dümdüz olsun istemedim.
omd' Alıntı: Güzel olmuş, yalnız arkaplandaki okul fotoğrafının sağ tarafına doğru bir eğrilme var gibi. Yanlış mı görüyorum acaba? Genişletmek için tıkla ... Aynen dediğin gibi , okul resmi tam karşıdan değil de hafif çaprazdan çektim , dümdüz olsun istemedim.