Okul sitem googledan neden silindi?

Kodla Büyü

bote2008

Site Gezgini
Okul sitem daha önce googlede aratınca çıkıyordu.Hatta ilk sırada.Bu bir haftadır ise hiç çıkmıyor.Google de çıksın diye bir işleme gerek yok diye biliyorum.Okul siteleri otomatik ekleniyor.Acaba meb serverlarından mı kaynaklanıyor?Bilen var mı acaba?

İlçe Meb sitem google dan neden kalkmış

Arkadaşlar ilçe milli eğitim sitesi google de görünüyordu neden artık görünmüyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Adresini adres çubuğuna yazdığım zaman sorun yok ama google de gözükmüyor..

phatma' Alıntı:
ben de aynı dertle karşı karşıyayım,bilen var mı neden çıkmıyor sitelerimiz??

+1.
ne olduysa son 1 haftada oldu.doğru düzgün girilmiyordu zaten.ama yakında düzelir diye düşünüyorum

Meb sunucuları geceleri hatta gündüzleri kapalı kaldı bu durumda google botları ne yaptı bu siteleri indexleyemedi bu sebeple google amca silmiş gibi oldu. Biraz bekleyin tekrar indexleyecektir.

hasari' Alıntı:
Meb sunucuları geceleri hatta gündüzleri kapalı kaldı bu durumda google botları ne yaptı bu siteleri indexleyemedi bu sebeple google amca silmiş gibi oldu. Biraz bekleyin tekrar indexleyecektir.

durum hasari hocamın dediği gibi sanırım çünkü yapılması gerekn herşeyi yaptım google kaydettim siteyi doğrulattım..metaları değiştirdim..bekleyeceğiz başka çare yok..bunu bide müdür anlasa :?

arkadaşlar siteyi google a kaç defa ekledim vede doğrulattım, bende hatırlmıyorum, ve site çıkmıyor, bir anda kayboldu zaten umarım bir anda geri gelir.

Hocam benimde cuma yoktu cuma akşamı google ekledim bugün çıkmış belki bir kaç gün beklemeniz faydalı olacaktır..

arkadaşlar bugün baktım okul sitem googleda çıkmıyor.adres çubuğuna yazınca da sayfa görüntüleyemiyor diyor .sorun ne olabilir?

arkadaşlar ayrıca ftp adresine de ulaşamıyorum.yardım ederseniz çok makbule geçecek.şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın adresi silinmiş kendi adresinizi çok görmeyin.
Sanırım sunuculardaki bir düzenleme buna neden oldu.

evet bencede hasari hocamın dediği gibi googlede meb.gov.tr bile çıkmıyor mutlaka bir sıkıntı vardır.

bizim site hala çıkmıyor googleda anlamadım sorunu bir türlü
beykent.meb.k12.tr

arkadaşlar bizim sitede dier birçok okul sitesi gibi google da çıkmıor
sanırım google okulların aramada çıkması için mebden para talep ediyor 8)

okul sitenizin aramada ilk sırada çıkmasını istiorsanız google yerine bing kullanabilirsiniz.

BBNET
Geri