Okul Sitelerinde aynı şablon uygulaması gibi birşey varmı?

Kodla Büyü

kaanrevan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar böyle birşey varmı? İlçeye bağlı bazı sitelere girdim ve baktım yazmışlar. Bakanlığımızca tek tip şablon uygulamasına geçildiğinden site yayından kaldırılmıştır falan yazıyor.

Okullara da böyle birşey uygulanacak mı? Yeni bir tasarım için kolları tam sıvamıştım. Eğer varsa böyle birşey boşa uğraşmayalım. Bilgisi olan arkadaşlar varmı?

millieğitim müdürlüklerine böyle bir zorunluluk getirildi. Henüz okullar için yok sanırım

Okullara 1 yıl sonra. Sitelere yaptığınız emekler için şimdiden oturup ağlayalım :D

Benimde müdürüm okul sitelerinin değişeceğinden bahsetti fakat bu konuya ait bir yazı bulamadım bende.

bu olaya en çok idareciler üzülecek ki "sitede şu hoplasın bu zıplasın şurdan müzik gelsin şurada şarkı söylesin gibi" şeyler isteyemeyecekler artık :puhaha:

shemonster' Alıntı:
bu olaya en çok idareciler üzülecek ki "sitede şu hoplasın bu zıplasın şurdan müzik gelsin şurada şarkı söylesin gibi" şeyler isteyemeyecekler artık :puhaha:

:++: :++: :++:

böyle çok daha iyi olacak bence, kendimizi geliştirmemize de gerek kalmayacak. tek düze devam ederiz. mebinde istediği bu zaten :)

shemonster' Alıntı:
:puhaha: :puhaha:

Diyavol' Alıntı:
böyle çok daha iyi olacak bence, kendimizi geliştirmemize de gerek kalmayacak. tek düze devam ederiz. mebinde istediği bu zaten :)
hocam yine de geliştirebilirsin kendini bence okul sitesine bağlı kalma , gelişmek istiyosan tutma kendini :)

Meb sunucularına php, asp desteği gelirse olabilir tabi...

shemonster' Alıntı:

Kesinlikle çok farklı ve saçma sapan istekleri oluyor bu adamların

Doğruymuş demek. Ama kısa sürede işleme koysalar da bari ugraşmak zorunda kalmasak. Bence isabet olmuş. Bir arkadaşın dediği gibi idarecilerin bu duruma üzüleceği kesin.

hocam böyle birşey ileri dönük olabilirmiş ama en erken 6 ay - 1 yıl diyorlar tabiki bu il / ilçe mem olayı tutarsa. Sayfalara dinamik destek düşünülmüyormuş. İl / ilçe mem şablon uygulaması seneye çöpe atılır kanısındayım bizde yazdığımız bunca kodla kalırız. Ben o yüzden kendi il memin scriptlerini saklıyorum.

Okullara gelmesi saçma olur sanırım.İl ve ilçe milli eğitim müdürlükleri doğrudan devlete bağlı fakat okullar MEB bağlı olsada özel ve devlet olarak farklı yapıları var. Özel bir okula şablon dayatması yapılacağını sanmıyorum. Bu konuda sıkıntılar olacaktır. Devlet internet sitesine pek önem vermiyor olabilir. Özel okullar fazlası ile internet ortamını önemsediklerinden sürekli güncel sitelere sahipler. Bu bakan özel okulları düşünmeden bu konuda hemen karar vermez. Özel okullar bu işin dışında tutulur ise o zaman da birlik olmaz...

örnek olarak http://www.kocschool.k12.tr/tr/Home.aspx :)

BBNET
Geri